Mıdık Hocayı kahreden ayrılık

Uzun yıllardır Açık Öğrenim Fakültesi (AÖF) Uşak İl Temsilciliği yapan Ahmet Mıdık 27 yıllık eşi Mürüvvet Mıdık’ı sonsuzluğa uğurladı.
Mıdık Hocayı kahreden ayrılık

Uzun zamandır  kanser tedavisi gören Mürüvvet Mıdık, en son Afyonkarahisar ilinde bir ameliyat geçirmiş, yapıaln tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak önceki gün yaşama veda etmişti.


Mürüvvet Mıdık’ın cenazesinin  bugün Yücetepe Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Merkez Ürünköy Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Uşaklıların çok sevdiği ve “Mıdık Hoca” diye çağırdığı Ahmet Mıdık sosyal medya hesabından 27 yıllık hayat arakadaşını iç burkan şu cümlelerle uğurladı:
“Her fani elbette ölümü tadacaktır ancak erken tatmak biraz acı olsa gerek. İyilik meleği, mütevazi yaşamı tercih eden, kendisi incinen ancak insanları incitmekten çekinen, dünyalar tatlısı 27 yıllık sevgili hayat arkadaşım Mürüvvet Mıdık, bu dünyadan göç ederek ebediyete intikal etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, toprağı bol olsun.”
www.usakgundem.com internet sitesi olarak Mürüvvet Mıdık’a Allah’tan rahmet, Sevgili Ahmet Hocamızı ve diğer yakınlarına baş sağlığı dileriz.