Meteoroloji Uşak İçin Uyardı; Azalacak

Meteorolojiden yapılan açıklamada Uşak ve çevresinin Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.
Meteoroloji Uşak İçin Uyardı;  Azalacak

Tarımve Orman Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Meteoroloji 5.Bölge (Afyonkarahisar) Müdürlüğü, Bölge  Tahmin ve Uyarı Merkezi  tarafından yapılan açıklamada “Geçtiğimiz hafta sonundan bu yana, bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe (06.09.2018) gününden itibaren 5 ila 8 derece azalarak Eylül ayı mevsim normalleri civarına düşeceği  tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi.

 Uşak’ta Salı günü (04.09.2018 Salı) bölgemizde hava parçalı ve az bulutlu olup, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5 – 7 derece üzerinde geçmesi bekleniyor.

Çarşamba günü (05.09.2018 Çarşamba) bölgemizde hava parçalı ve az bulutlu olup, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3 – 5 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor.

 06.09.2018 Perşembe günü, Afyonkarahisar ilinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, Denizli ve Uşak illerinin parçalı, çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.