Meslekte 30 yılını dolduran harita mühendisleri, onurlandırıldı

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Uşak İl Temsilciliği tarafından meslekte 30 yılını dolduran mühendisleri için plaket töreni ve yemek düzenledi.
Meslekte 30 yılını dolduran harita mühendisleri, onurlandırıldı

Ramada Otelde düzenlenen yemeğe; İzmir Şube Başkanı Özhan Kaynarca ve şube yönetim kurulu da katıldı.  Uşak’ta görev yapan oda üyesi 55 harita ve kadastro mühendisinden 40’ı katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan; Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Uşak İl Temsilcisi Günhan Dağlı, “Geceye katılımın hem çok güzel olması hem de genç harita mühendislerimizin bizlerle bir arada olması Şube Yönetimimizi ve Temsilciğimizi çok sevindirmiş ve mutlu etmiştir. Uşak ilinde toplam 19 adet serbest çalışan Harita Mühendislik Bürosu ile 2 Adet Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu vardır” dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Özhan Kaynarca, meslektaşlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynarca; meslekte 30 yılını dolduran 2 harita mühendisi Canip Öncü ve Burhan Arifoğlu’na plaketlerini takdim ettikten, bu iki meslek büyüğünün sabrı ve azminin genç meslektaşlarına örnek olmasını diledi.

(HABER / SALİH KILINÇ)

İlgili Haberler