MEMUR ALIMI başladı 11 belediye KPSS’li KPSS’siz memur alım başvurularını başlattı

Memur olmak isteyenler belediyelerin ve kamu kurumlarının personel alımlarını araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre 11 belediye KPSS'li ve KPSS'siz memur alımına başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar haberimizde
MEMUR ALIMI başladı 11 belediye KPSS’li KPSS’siz memur alım başvurularını başlattı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım haberi geldi. Aktarılan son habere göre memur alımı başladı. İŞKUR üzerinden farklı belediyelerin yayımladığı personel alımlarına ilişkin detaylar belli oldu. 11 belediye KPSS'li ve KPSS'siz personel alımı yapacağını açıkladı.

KPSS'Lİ VE KPSS'SİZ ALIMLAR

Alımların KPSS'li ve KPSS'siz olabileceği belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımlarda hangi belediyelerin personel alımı yapacağı açıklandı. İşte o belediyelerin listesi:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San. Tic. A.Ş. 25.10.2024

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San. ve Tic.A.Ş. 31.12.2024

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Personel A.Ş. 30.04.2024

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi 11.04.2024

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm Anonim Şirketi 14.04.2024

Kırklareli Çakıllı Belediyesi Personel Ltd. Şti. 15.04.2024

Çanakkale Eceabat Belediyesi Taş. Haf. Pet. En. Dem. Çel. Eml. Müş. Eği. Hiz. Gıd. Tar. San. ve Tic. Ltd. Şti. 13.04.2024

Manisa Besot Manisa Beld. Müş. Müth. Hiz. Ulaş. Top. Taş. Sos. Tes. İşl. Turizm ve Enerji San. ve Tic. A. Ş. 15.04.2024

Kırklareli Vize Belediyesi Personel Ltd. Şti. 16.04.2024

Denizli PERAŞ Denizli Büyükşehir Belediyesi Pers.Tem.Ulş. San.Tic.A.Ş 15.04.2024

Bursa Kesbeltaş Kestel Bel.Ek.Bes.San.Düğ.Sln.İşl.Tic.A.Ş. 11.04.2024

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak ve belediyede memur kadrosu için çalışmak isteyenler başvuru şartlarını da araştırıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanların detaylarına göre alım yapılacak belediyelerin yayımladığı başvuru şartlarını sağlamak gerekiyor. Her belediye için yapılacak personel alım başvurularında şartların farklı olduğunun altı çizildi.

Başvurular belediyelerin belirttiği kanallar üzerinden yapılacak. Pek çok belediye başvuruları şahsen kabul edecek olup, kalan belediyeler de online ya da mail yolu ile başvuruları kabul edecektir. Mağduriyet yaşanmaması adına ilanların içeriğini kontrol etmeniz önerilmektedir.