Manisa’da tayini çıkan öğretmenlere velilerden teşekkür yemeği
Çavuşlar Mahallesi İlköğretim Okul müdürü Mestan Karaoğlu ve 5 öğretmenin il içi tayini çıktı. Bunun üzerine köy halkı çocukları üzerinde emeği olan eğitimler için teşekkür yemeği vererek helalleşti.
Okul müdürü ve öğretmenler de yemek ve velilerin iyi temennileri için teşekkür ederek helalleşti.
VELİLERDEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin kırsal Çavuşlar Mahallesindeki İlköğretim kurumlarının müdür ve 5 öğretmeninin il içinde başka yere tayin olmaları üzerine köy halkı okul müdürü ve öğretmenlere, çocuklara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür yemeği vererek helalleşti.
HELALLİK İSTEDİ
Sarıgöl'ün Çavuşlar Mahallesi İlköğretim Okulu Müdürü Mestan Karaoğlu ve 5 öğretmenin il içi tayini çıkması üzerine köy halkı, çocuklarına verdikleri emekleri için öğretmenlere veda yemeği programı düzenleyerek helallik istedi.
"HEP ANILACAKSINIZ"
Çavuşlar Mahallesi sakinlerinden Mehmet İğdeli ve akrabaları tarafından verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Veda ve helallik yemeğinde konuşan köy sakinlerinden Mehmet İğdeli, "Hakkınızı helal edin çocuklarımızda emekleriniz çoktur. Bizler hakkımızı helal ediyoruz. Sizler gitseniz de Çavuşlar Mahallesinin kıymetlileri olarak hep anılacaksınız." dedi.
Okul müdürü ve öğretmenler de velilere haklarını helal ederek, her şey için teşekkür ettiler. Geriye düzenlenen yemekten mutlu anılara ait olarak fotoğraflar kaldı. Öğretmenlere veda için düzenlenen yemekte veliler kendi illeriyle sac tavada gözleme yapıp ayran ikram etti.
Kaynak: