Küçük Okay’ın adı bu bulvarda yaşayacak

Geçtiğimiz Eylül ayında motosikleti ile minibüs altında kalarak yaşama veda eden 11 yaşındaki Okay Çakı’nın adı yaşamını yitirdiği kavşağa verildi.
Küçük Okay’ın adı bu bulvarda yaşayacak

Uşak – Denizli karayolu üzerinde bulunan Sivaslı beldesine bağlı Pınarbaşı beldesinde can verdiği kavşağa talihsiz çocuğun adı yazılı tabelalar dikildi.

Oğlunun adının kavşağa verilmesine çok sevinen ve Mesut, Zeliha Çakı adı ile sosyal medya sayfasından paylaşımda bulunan baba Mesut Çakı; “Öncelikle ışıkların konulmasında emeği olan Milletvekili Sayın Mehmet Altay’a, oğlumun isminin bulvara konulmasında emeği geçen Pınarbaşı Belediye başkanı Sayın Mehmet İncekara’ya Pınarbaşı belediye personeline, Sivaslı Kaymakamı Sayın Semih Cembekli'ye Uşak Valisi Funda Kocabıyık Hanımefendiye, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığına:

Başka OKAY'lar yaşasın diye yapılan çalışmalar bizi mutlu etmiştir şahsım ve ailem adına ayrı ayrı teşekkür ederiz” denildi.

OLAY

Geçen yıl Eylül ayında meydana gelen olayda; Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde minibüsle çarpışan motosikletin 11 yaşındaki sürücüsü Okay Çakı yaşamını yitirmişti.

Uşak'tan Denizli yönüne gitmekte olan C.A. (57) yönetimindeki 20 F 1171 plakalı minibüs, Pınarbaşı beldesinde kavşaktan yola çıkan Okay Çakı (11) idaresindeki plakasız motosiklete çarpmıştı.

Ambulansla Sivaslı Devlet Hastanesine kaldırılan Çakı, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Minibüs sürücüsü C.A, jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Pınarbaşı sakinleri ise Pınarbaşı kavşağının ölüm kavşağı haline geldiğine dikkat çekerek, bu kavşakta sürekli kaza olduğunu ama bu ölümlü kazanın sabırlarını taşırdığını belirterek yolu trafiğe kapatmışlardı. Bu eylem üzere talihsiz Okay’ın adı verilen kavşağa trafik ışıkları dikilmişti.

(SALİH KILINÇ / HABER)