Küçük jandarmanın gülüşü Vali hanımı da mutlu etti

Down sendromlu Ali Mirac Ersan’ın en büyük hayalini geçekleştirip jandarma üniforması giymesi Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ı da mutlu etti.
Küçük jandarmanın gülüşü Vali hanımı da mutlu etti

Valilik sosyal medya hesabından mutluluğunu dile getiren Kocabıyık, “Eşme ilçemizde yaşayan oğlumuz Ali Ersan’ın jandarmaları çok sevdiğini, jandarma ekiplerini görünce çok heyecanlandığını annesi Emel Hanım’dan öğrenmiştik. Ali’yi mutlu etmek ve onun gülümsemesiyle mutlu olmak için Jandarma Komutanlığımız hemen harekete geçti. Bugün, Ali’nin en büyük hayalini gerçekleştirdik. Ali oğlumuza jandarma kıyafetlerinden temin ettik. Kıyafetlerini giydi, Jandarmalarımızla bugünü Komutanlığımızda geçirdi.

Ali bir gülümsedi; bizlerin kalbi umut, sevgi doldu.

Ali oğlumuza mutlu bir ömür, tüm hayallerinin en güzel gülücüklerle gerçek olmasını diliyorum. Sen yeter ki umut et Ali, biz her zaman yanındayız” dedi.

JANDARMA KOMUTANLIĞI HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Elvanlar Mahallesi'nde yaşayan Emel Baygın, 10 yaşındaki oğlu Ali Miraç Ersan'ın jandarma ekiplerini görünce heyecanlanması ve üniforma giymek istediğini belirtmesi üzerine Uşak İl Jandarma Komutanlığını arayarak durumu anlatmıştı.

 Baygın'ın talebi üzerine Ali Miraç Ersan'a göre bir üniforma diktiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuk ve annesini yaşadığı evden alarak Eşme İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü. Burada ekipler tarafından Ali Miraç Ersan'a jandarma üniforması giydirilmiş ve down sendromlu çocuğun hayali gerçek olmuştu.

https://www.usakgundem.com/yasam/down-sendromlu-ali-mirac-ersan-jandarma-komutani-oldu-h6990.html