KPSS 60 ve üzeri puanı olanlar dikkat! Resmi duyuru geldi!

KPSS 60 ve üzeri puanı olanlar için önemli bir duyuru yayımlandı. Personel alımlarını takip edenler ve kamuda işe girmek isteyenler için güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre SYD Vakfı personel alımına başladı.
KPSS 60 ve üzeri puanı olanlar dikkat! Resmi duyuru geldi!

Çanakkale Gelibolu SYD Vakfı personel alımına başladı. Daimi olarak yapılacak personel alımında çalışmak isteyenler için başvuru bilgileri ve genel başvuru şartları sıralandı.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

İşe girmek isteyenler için başvuruların ne zamana kadar devam edeceği merak konusu oldu. Aktarılan son habere göre Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosu için yapılacak alımlarda adayların daimi olarak çalıştırılacağı ve 2 aylık bir deneyim süresinin arandığı ifade edildi. 18 Nisan tarihinde başlayan başvurular 26 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Başvurular ise şahsen Vakfın belirttiği adrese yapılacak. İlgili adaylar için telefon numarası ve adres bilgisi şu şekilde:

Başvuru Adresi: Gazi Süleyman Paşa Mah. Celal Nuri İleri Cad. No:3 / 1 Gelibolu Çanakkale

Telefon: 0286 566 03 85 (Dahili:1)

Belirtilen şartları taşıyan adaylar için mülakatın 3 Mayıs tarihinde yapılacağı ve mülakatta başarılı olan adaylardan da sözleşme öncesinde sağlık raporu isteneceği açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-04-24-154133-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilan içerisinde başvuru şartları da tek tek sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • Son başvuru tarihi itibarı ile 18-40 yaş arasında olmak
  • Askerlik görevini yapmış olmak ya da muaf olmak – askerlikle ilişiğinin olmaması
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe ve belirtilen şartları taşımak
  • KPSS 60 ve üzeri puana sahip olmak

Yayımlanan ilan için başvurular 26 Nisan tarihine kadar devam edecek. Adaylardan istenilen evraklar ise en az 30 Nisan tarihine kadar vakfa elden teslim edilmesi gerekecek. Bunların yanı sıra adayların lisans mezunu olması ve B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması şartı aranacaktır.