Koranavirüsle mücadelede polis ve jandarmalı denetim

Uşak’ta, İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği koronavirüs genelgesi kapsamında, halkın yoğun olarak bulunduğu caddeler, kafeler, restoranlarda, şehirlerarası yollarda ve kamuya açık her yerde denetimler yapıldı.
Koranavirüsle mücadelede polis ve jandarmalı denetim

İlimizde, Vali Funda Kocabıyık önderliğinde başlatılan koronavirüs denetimleri polis ve jandarmanın katılımıyla gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında tüm ekipler sahaya indi. Denetimler pazar yerleri, iş yerleri, marketler, lokantalar, kafeteryalar, toplu taşıma araçları ve tüm yaşam alanlarında yapıldı.

Uşak Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada; “Jandarma ve polis ekiplerimiz Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimlerle hem vatandaşlarımızı iş yerlerinde ziyaret ediyor hem de tedbirler hakkında hatırlatmalarda bulunuyor. Bizler ekiplerimizle beraber vaka sayılarında artış yaşanmaması için özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerleri sürekli denetleyeceğiz” denilerek denetimlerde kararlılık mesajı verildi.