Kızılcık Şerbeti’ne 5 yeni oyuncu geliyor! Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi

Show TV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yerini alan Kızılcık Şerbeti Cuma günü yayınlanan sezon finali ile tüm Türkiye'yi ekranlara kilitlenmişti. Dizi Türkiye gündemine otururken herkes Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi araştırmaya başladı
Kızılcık Şerbeti’ne 5 yeni oyuncu geliyor! Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi

Sezon finali ile gündeme bomba gibi düşen Kızılcık Şerbeti’nin sezon finalinde 4 oyuncunun diziye veda ettiği öğrenildi. Hiçbir karakterin diziye ölerek veda etmemesi akıllara ileriki bölümlerde gelebileceği ihmalini getirdi. Öte yandan Kızılcık Şerbeti yeni sezonda 5 yeni oyuncunun geleceği açıklandı.

Müjde Uzman, Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti’ne veda etti. Öte yandan diziye 5 yeni isim girecek.

Show TV’nin dizisi olan Kızılcık Şerbeti 7 Haziran Cuma günü yayınlanan sezon finali ile ekranlara kısa bir ara verdi. Gold Film imzalı olan dizinin sezon finalinde başarılı 4 oyuncunun ayrılıyor olması izleyenleri üzdü.

GİRAY’IN HAYATINDAKİ GİZEMLİ KADIN KİM?

Öte yandan dizinin ortasında giren Giray karakteri herkesin ideal eş olarak tanımladığı bir karaktere hayat veriyordu. Ancak dizinin sezon finalinde Giray’ın hayatındaki gizemli kadın herkesi şoke ederken, yeni sezonda izleyenleri nasıl bir maceranın bekleyeceği de merak konusu oldu.

Dizide kadın oyuncuya hayat verecek kişinin henüz belli olmadığı konuya ilişkin kadın oyuncularla görüşmenin devam ettiği öğrenildi.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON TARİHİ

Sezon finali ile tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi şimdiden merak konusu oldu. 4 oyuncunun veda ettiği dizide Görkem karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı bilinmiyor. Konuya ilişkin Birsen Altuntaş’ın haberine göre 5 yeni oyuncu dizinin kadrosuna dahil olacak.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi henüz belli değil. Dizinin yeni sezona diğer diziler gibi eylül ayında başlaması bekleniyor.