Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Pembe Hanım, Doğa’yı özlüyor!

Show TV ekranlarının sevilen yapımları arasında olan Kızılcık Şerbeti, reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Bu kapsamda izleyenler Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünü izledikten sonra Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.
Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Pembe Hanım, Doğa’yı özlüyor!

Cum günlerinin en sevilen dizileri arasında olan Kızılcık Şerbeti’nde son olarak Fatih’in evlenmesi ile Görkem'in gerçek yüzüyle yüzleşen Pembe Hanım büyük şok yaşadı! Gelininin hem açık hem de dilinin sivri olduğunu fark eden Kızılcık Şerbeti Pinko resmen Doğa’yı özlemeye başladı.

Görkem’in gerçek yüzünü görmesi ile birlikte sarsılan ve şok geçiren Pembe Hanım, istemeden de olsa Görkem ile Doğa’yı kıyaslamaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümü izleyenler arama motorlarında Kızılcık Şerbeti yeni bölüm araştırmasına başladı. İzleyenler için aktarmamız gerekiyor ki, Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı henüz yayımlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an sizlere aktaracağız.

PEMBE, GÖRKEM VE DOĞA’YI KIYASLAMAYA BAŞLADI

Görkem ile evlenmesi için oğluna baskı yapan Pembe, gelininin gerçek yüzünü görünce büyük bir şok yaşar. Bunun yanı sıra Ömer ve Kıvılcım aynı eve çıkar. İkilinin arasındaki ufak sorunların ne tür tartışmaları beraberinde getireceği henüz bilinmiyor.

Diğer yandan gelini ile eski gelinini kıyaslamaya başlayan Pembe’nin durumu sosyal medyada “Pembe, Doğa’yı mumla arayacak” söylentilerinin konuşulmasına neden oluyor.

Doğa ise farkında olmadan Nilay sayesinde kendini yeni bir aşkın kapısını aralarken bulacak.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti izleyenlere kötü haber! Dizi, bayram sebebi ile bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. Show TV’nin resmi web sitesinden aktarılan son habere göre Kızılcık Şerbeti yeni bölüm 19 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de izleyenlerle bir araya gelecek.