Kar temizleyen işçilerin çorbaları Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’dan

Kar temizleyen işçilerin çorbaları Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’dan

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gece boyunca Uşak’ın dört bir yanında devam eden kar temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını yerinde takip etti.

İşçilere kendi eliyle sıcak çorba ikram eden Başkan Çakın, Uşaklıların daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için kar temizleme ekiplerinin24 saat esasına göre aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, olumsuz hava koşulları ile mücadele eden Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekiplerini görev bölgelerinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Çakın, “Hemşerilerimizin uzun yıllar beklediği kar yağışı nihayet gerçekleşti. Bizler de Uşak Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle birlikte sahaya indik.

Uşaklı hemşerilerimizin ulaşımlarını daha rahat gerçekleştirebilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı 24 saat aralıksız sürdürüyoruz.

Uşak’ımızın her bir noktasında vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşım sağlamaları için gayret ediyoruz. Ekiplerimiz, 3 vardiya halinde 24 saat durmaksızın çalışıyor” dedi.

Kar temizleme ekiplerinde görevli işçilere teşekkür eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, daha sonra onlara elleri ile sıcak çorba ikramında bulundu.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)