Kamuya deneyimli deneyimsiz KPSS’siz işçi ve büro memuru alımı başladı

Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre kamuda çalıştırmak üzere deneyimli deneyimsiz KPSS'siz işçi ve büro memuru alınacak. Yapılacak personel alımına ilişkin başvurular başladı! İşte şartlar ve müracaat koşulları
Kamuya deneyimli deneyimsiz KPSS’siz işçi ve büro memuru alımı başladı

Aktarılan son habere göre Halfeli Belediyesi personel alımına başladı. Kamuya daimi olarak temizlik işçisi ve büro memuru alınacak. Toplamda 20 kişinin alınacağı personel alımında deneyim süresinin aranmayacağı açıklandı. 29 Mart tarihinde başlayan başvurular 2 Nisan’a kadar sürecek.

BAŞVURU DETAYLARI

10 temizlik işçisi ve 10 büro memuru alımı için başvurular başladı. Başvurmak isteyenler başvurularını şahsen yapabilecek. Başvurusu onaylanan adaylar için bilgilendirme önümüzdeki günlerde Halfeli Belediyesi tarafından yapılacak.

Iğdır Halfeli Belediyesi için yapılacak personel alımında adaylar için başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 29.03.2024 – 02.04.2024

Başvuru Adresi: Özvatan Mahallesi Mevlana Caddesi No:15 Halfeli Beldesi Iğdır

Telefon: 0 476 258 02 37 dahili 14

e-posta: [email protected]

Çalışacak adaylar için çalışma saatleri 08.00 – 17.00 olarak belirlendi. 12.00 - 13.00 arası çalışanlar için öğle molası verilecek.

ekran-goruntusu-2024-03-31-143315-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI DA AÇIKLANDI

Kamuda görevli olarak çalışmak isteyen adayların belediyenin belirlediği şartlara sahip olması gerekiyor. İşte o başvuru şartları:

  • TC vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak
  • Emekliliğe hak kazanmış olmamak
  • Akıl sağlığının yerinde olması
  • İlan tarihi itibarıyla Iğdır’da ikamet etmek
  • Askerliğini yapmış olmak ya da ilişiğinin olmaması
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmak

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR

Adaylar belirtilen başvuru şartlarını taşıması halinde kimlik fotokopisi, ikamet belgesi kaşeli imzalı, adet fotoğraf, sağlık heyeti raporu, sabıka kaydı kaşeli imzalı ve öğrenim durumu belgesini hazırlamış olması gerekiyor. Başvurular şahsen yapılacak olup, son başvurular 2 Nisan tarihine kadar alınacak.