Kamuda mesai saatleri değişti

Valilik duyurdu Kamuda mesai saatleri değişti
Kamuda mesai saatleri değişti

Corona virüs vakalarının artması nedeniyle Uşak’ta kamuda mesai saatleri değişti. Uşak Valiliği, yeni tip Corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılımının önlenmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında mesai düzenlemesine gidildiğini bildirdi.

Uşak Valiliği, il merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarında mesaiye geliş ile gidişlerdeki servis ve toplu ulaşım yoğunluğunu ve salgının bulaşma riskini azaltmak amacıyla yarından itibaren kademeli mesai uygulanmasını kararlaştırdı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Covid-19 salgınını en aza indirmek amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma koşulları göz önünde bulundurulmak suretiyle ilimiz genelinde mesai başlama ve bitiş saatlerinde planlamaya gidilmiştir.

Bu nedenle; Valiliğimize bağlı kurumların çalışma saatlerinde düzenleme yapılmış olup; 11 Kasım 2020 Çarşamba gününden itibaren  08:00-17:00 ve 08:30-17:30 şeklinde uygulanacaktır” ifadelerine yer veridi.

Buna göre, kademeli mesai uygulaması kapsamında;

Saat 08. 00 - 17.00 arası mesai yapacak kamu kurumları: Valilik birim ve şube müdürlükleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, :Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, kadastro Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Defterdarlık, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü,

Saat 08. 30 - 17.30 arası mesai yapacak kamu kurumları: İl Özel İdaresi, İl Müftülüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl tarım ve Orman Müdürülüğü, İl Ticaret Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Meteoroloji, PTT, Gar Müdürlüğü, DSİ 23. Şube Müdürlüğü, Karayolları 25. Şube Şefliği, Hava Limanı, Dğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi, İl Göç İdaresi Müdürlüğü