Kamuda masa başında çalışmak isteyenler kaçırmasın! Yüksek maaşla daimi BÜRO MEMURU alınıyor

Kamuda masa başında çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre masa başında çalışmak istemeyenlerin kaçıramayacağı bir personel alım duyurusu yapıldı. Yüksek maaşla büro memuru alınacak! İşte şartlar..
Kamuda masa başında çalışmak isteyenler kaçırmasın! Yüksek maaşla daimi BÜRO MEMURU alınıyor

Aktarılan son habere göre alımların İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi bünyesine yapılacağı ifade edildi. Büro memuru kadrosu için yapılacak personel alımında alımların adimi olacağı belirtildi. 22 Mart tarihinde başlayan olan personel alımlarının 26 Nisan tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Büro memuru alımları başladı. Başvuruların online olarak alınacağı açıklanırken, görüşme ve mülakat bilgilerinin daha sonra aktarılacağı ifade edildi. İGDAŞ bünyesine yapılacak alımlarda çalışacak personeller için çalışma saatlerinin 08.00 – 17.00 arasında olacağı belirtildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Büro memuru olarak görev almak isteyenler için başvuru bilgileri şu şekilde sıralandı:

Başvuru Tarihleri: 22.03.2024 – 26.04.2024

Başvuru Adres: Kariyer.ibb

Telefon: 0212 499 11 11

Deneyim Süresi: 0-5 yıl

Şu an için işe 3 kişinin alınacağı ifade edildi. Başvuruda bulunan ve başvurusu onaylanan adaylar için görüşme ve mülakat bilgilerine ilişkin detayların daha sonra duyurulacağı açıklandı. Adaylar için çalışma adresinin İGDAŞ A.Ş. İstanbul Genel olduğu aktarıldı.

ekran-goruntusu-2024-04-01-140134-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların belirtilen başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. En az lise en fazla üniversite mezunu olunması gerekiyor. Yayımlanan ilandaki şartlara göre adayların tercihen SAP ve EBYS programlarını kullanabilmesi gerektiği belirtildi.

Aynı zamanda adayların Microsoft Office programlarını kullanabilmesi ve B sınıfı ehliyete sahip olması gerektiğinin altı çizildi. Kendini geliştirmeye açık olması gereken adaylarda erkekler için askerliğin yapılması gerektiği vurgulandı.

KPSS ŞARTI YOK

Başvuru için belge istenmeyeceği belirtilirken, adayların başvurularını Kariyer.ibb adresi üzerinden online bir şekilde yapabileceği belirtildi. Büro memuru kadrosu için yapılacak personel alımında alımların daimi olacağı ve KPSS şartının aranmayacağı açıklandı. Başvurmak isteyenler için son başvuru tarihinin 26 Nisan olduğu duyuruldu.