Kalıcı Dövme Nasıl Silinir?

Deri altına iğne işlemesiyle yapılan kalıcı dövme nasıl silinir yaptıranların merak ettiği konulardan biridir.
Kalıcı Dövme Nasıl Silinir?

Kalıcı dövme, vücudun istenen bölgesine sorunsuz şekilde yapılabilir. Deri altına iğneyle mürekkep enjekte edilerek gerçekleşir. Bölgesel olarak çizim yapılarak hazırlanan kalıcı dövmeyle farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Fakat adı üzerinde kalıcı olacağından dolayı dövme çizimi yapılırken içinize sinecek olan bir çizimin yapılmasını sağlamalısınız.

Kalıcı dövme yaptıracak olanlar için bir diğer merak edilen konulardan biri acıtıp acıtmayacağıdır. Kalıcı dövmenin biraz cesaret işi olduğunu söylemek mümkündür. İşin acır mı kısmına baktığımız zaman ise bir miktar acı hissedilmesi mümkündür.

Kalıcı dövmenizi yaptırdıktan bir süre sonra sildirmek isteyebilirsiniz. Eğer ki kalıcı dövmenizi sildirmeye karar verdiyseniz silme ilgili olarak bilgilere sahip olmanız gerekir.

Lazerle Kalıcı Dövme Sildirme

Çağımızda artık teknolojik ürünler gelişim göstermektedir. Doğal olarak bir şey yaptığımız zaman hızlı şekilde yaptığımız şeyleri sildirebilmek mümkün olabiliyor. Bir hevesle yaptırılan dövmeler daha sonrasında ise sıkılma ya da pişmanlık haline dönüşebiliyor. Kalıcı dövme ile ilgili sildirme işlemine karar verdiğiniz zaman hangi yöntemlere başvurulur olduğunu da bilmelisiniz.

Dövme ciltte kalıcı bir yöntem olduğundan dolayı ciltteki kalıcılığı yok edebilmenin en etkili yollarından biri ise lazerle dövme silme olacaktır. Vücudunuzda yaptırmış olduğunuz dövmeyi yaptırmak istemiyorsanız o zaman bu yola başvurabilirsiniz.

Lazerle kalıcı dövme silme işlemine başvurulmadan önce ilk olarak cilt analizi yapılır

Boya pigmentleri ciltten arındırılmaya çalışılırken dokulara da zarar verilmemeye çalışılır

Çok farklı renklerde dövme yaptırılmışsa o zaman farklı dalga boyutları kullanılmaya başlanmamalıdır

Tüm bu işlemleri y7aptıktan sonra dövmenizin cildinizden yok edilmesini sağlamış olursunuz. Bu sayede cildinizde artık görmek istemediğiniz dövmeler olmayacaktır.

Lazerle Dövme Sildirmede Hangi İşlemler Kullanılır?

Lazerle dövme sildirmeye başvuracak olanlar doğal olarak hangi işlemlerin kullanılmış olduğunu da merak eder. Siyah, mavi gibi koyu renk tonlarının olduğu dövmelerde daha çok Switched Nd:YAG 1064 nm kullanıldığını söyleyebiliriz. Dövme silme işlemi yapılırken el ve ayak parmaklarına yapılan kalıcı dövmeler olursa seans sayısı da uzamaya başlayacaktır.

Kalıcı dövme sildirme ile artık sizlerde istemediğiniz dövmelerden sorunsuz şekilde kurtulmaya başlayabilirsiniz.