Kafede çay ve kahve içenler dikkat! O şartı getirenlere ücretsiz kahve verilecek

Türkiye'de kahve zincir şirketleri tarafından yeni kampanyalar duyurulmaya devam ediyor.
Kafede çay ve kahve içenler dikkat! O şartı getirenlere ücretsiz kahve verilecek

Kafede çay ve kahve içenler dikkat! O şartı getirenlere ücretsiz kahve verilecek - Türkiye'de kahve zincir şirketleri tarafından yeni kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise dışarıda çay ve kahve içen vatandaşlar için yeni kampanya duyurulurken mobil uygulamayı indirerek arkadaşını davet eden kişilere 5 yıldız toplamda 15 yıldızı toplayana ise istediği bir kahve hediye ediliyor.

Starbucks tarafından yapılan kampanya duyurusunda tüm detaylar da netleşmeye başladı. Şirket tarafından yapılan kampanya duyurusunda,

"Artık “Arkadaşını Davet Et” özelliğiyle arkadaşlarını uygulamamıza davet ederek yıldız kazanabilirsin.

Hemen uygulamamızın ana sayfasında yer alan Ayarlar kısmına gir, “Arkadaşını Davet Et” sekmesi üzerinden arkadaşını davet et, ilk bakiyesini yükleyen her arkadaşın için 5 yıldız kazan!

Unutma, uygulamaya 100 arkadaşını davet edip, ilk bakiyesini yükletirsen toplamda 500 yıldız kazanabilirsin"

Starbucks yaptığı kampanya duyurusunda detayları da açıkladı. Buna göre ise kampanya koşulları:

  1. Kampanya kapsamında davet gönderen misafirin, ilk bakiyesini yüklemiş olması gerekmektedir.
  2. Kampanya kapsamında Starbucks® Mobil Uygulaması’na üye olmayan kullanıcılara davet gönderilebilir.
  3. Starbucks Mobil Uygulaması içerisinde, kullanıcı tarafından yalnızca bir defa kod oluşturulabilir. Oluşturulan ve paylaşılan kod en fazla 100 kullanıcı tarafından kullanılabilir.
  4. Kod ile uygulamaya davet edilen kullanıcı; o Starbucks® Mobil Uygulaması’nı indirip o Starbucks Kart’ını ekleyip o En az 75 TL’lik ilk bakiyesini yükledikten sonra davet gönderen kullanıcı 5 yıldız kazanacaktır.
  5. Davet gönderen kullanıcının kampanya kapsamında kazandığı yıldızlar, 24 saat içerisinde hesabına yüklenecek olup kazanıldığı gün itibarıyla 30 gün geçerli olacaktır.
  6. Kampanya kapsamında bir misafir kaç kişiye davet gönderdiğinden bağımsız, en fazla 100 kişiyi üye yaparak, toplamda en fazla 500 yıldız kazanabilir.
  7. Uygulamaya davet edilen kullanıcı ilk bakiye yüklemesinin ardından 15 yıldız (hoşgeldin içecek ikramı) kazanacaktır. Kazanılan hoşgeldin yıldızları 24 saat içerisinde hesaplara yüklenecek olup kazanıldığı gün itibarıyla 2 yıl geçerli olacaktır.
  8. Starbucks Türkiye kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Vatandaşların gerek davet kampanyası gerek bakiye yüklemeleri ile elde edebilecekleri puanlar sonrasında ücretsiz kahve içme fırsatına erişebilecekler.