Kadınlarda Erkeklerin Dikkat Ettiği Özellikler Nelerdir?

Erkeklerin kadınlarda ilk etapta dikkatini çeken özellikler; karşısındaki kadının boyu, kilosu, saç rengi gibi genel hatlarıyla fiziksel özellikleridir.
Kadınlarda Erkeklerin Dikkat Ettiği Özellikler Nelerdir?

Tanışma aşamasından sonra ise erkeğin de kadının da hayat tecrübelerine ve tarzlarına göre aranılan kişisel özellikler erkekten erkeğe değişmektedir. Kimi erkek baskın kadını, kimi erkek utangaç kadını, kimi erkek kısa boylu kadını, kimi erkek ise sarışın kadını tanışmak,birlikte olmak,sevmek,eğlenmek için tercih edebilir. Erkeklerin kadınlarda dikkat ettiği özellikler çok fazla farklılık gösterebilir.

Erkeklerin Kadınlarda ilk Bakışta Dikkat Ettiği Özellikler Nelerdir?

İlk görüşte bir erkeğin kadınlarda aradığı özellik fiziksel özelliklerdir. Yine kişiden kişiye farklılık gösteren bu özellikler şu şekilde örneklendirilebilir; boy (kimi erkek uzun boylu kadınlar, kimi erkek ise kısa boylu kadınlardan hoşlanır.) kilo (Genelde zayıf kadınlar tercih edilse de etine dolgun kadınlar da bazı erkeklerin tercihidir. ), giyim tarzı, ( kimi erkek salaş bir giyim tarzını sevse de kimisi daha spor ya da formal giyinen kadınları sever.) göz rengi (renkli gözlü olmak hemen hemen herkes için bir avantaj kabul ediliyor.) vücut hatlarının belirginliği, cilt ve ten rengi, saçlar ve gülümsemek.

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Modelleri Hangileridir?

Karşısındaki erkeğe daha güzel ve çekici görünmek isteyen kadınlar genellikle saç rengi ve modelleriyle de bu amacına ulaşır. Her kadında olduğu gibi erkekler de bakımlı saçları olan kadınlara daha çok dikkat kesilir. Bakımlı, pürüzsüz, düz ve uzun saçlı kadınlar bu modeli çokça tercih eder. Özenilmesine rağmen özenli durmayan at kuyruğu modeli de erkeklerin dikkatini çeken bir modeldir. Dalgalı ve ıslak görünümlü saç, dağınık bir şekilde topuz, omuz üstünde kısa saç, ortadan ikiye ayrılmış orta boy bir saç modelleri de erkeklerin kadınlarda dikkat ettiği özellikler arasında yer alır.

 Erkeklerin Kadınlarda Görmeyi Sevdiği Davranışlar Nelerdir?

Erkekleri etkilemek için kadınların uyguladığı bazı davranışlar vardır. Kadınların daha düzenli olması, bahane üretmeden söylemek istediklerini samimi bir dille söylemesi, bakımlı olmaları, çcocuklarla iyi anlaşması ve birçok başka özellikleri olması erkeklerin kadınlarda dikkat ettiği özelliklere örneklerdir.