Kadınlar Erkeklerden ne ister?

Erkeklerin karşı cinsten en büyük beklentileri güzel olmalarıdır. Koluna yakışmasını ister. Kendisine itaat etmesini, iyi yemek yapmasını yatakta kendisini mutlu etmesini ister.
Kadınlar Erkeklerden ne ister?

Erkek ister de ister. Peki, birçok isteği olan erkek, kadının ne istediğini hiç düşünür mü? Kadın ruhundan anlar mı? Kadını, boynuna taktığı pahalı güzel kravat gibi koluna taktığı güzel bir aksesuar olarak mı görür?

Bir erkek, kadının kendinden neleri beklediğini düşünür mü? Kadın ruhu için hiç kafa yormuş mudur?  Kadının şımartılmak istediği hiç aklına gelir mi?

www.usakgundem.com olarak kadınların erkeklerden neler beklediğini sizler için araştırdık. İşte soruların cevapları:

  1.  Erkeğim benim için çok özel günlerimi unutmasın

Kadınların en çok önem verdiği konuların başında sevdiği ya da ileride seveceği erkeğin kendileri için özel günleri unutmamalarıdır.

Hiçbir kadın, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi kendisi için çok özel günleri unutmaz. Bu günlerini unutmayan erkeğin de kadın ruhundan anladığını düşünür.

Erkekler ne duruyorsunuz? Böyle bir gününde sevdiğiniz kadına hemen küçük bir sürpriz yapmaya koşun.

  1. Her kadın sevdiği erkeğe güvenmek ister.

Kendisine de aynı şekilde güvenilmesini ve hakkında gereksiz şüphelere düşmemesini ister.

  1.  Kadınlar erkeğinin kendisine kulak vermesini ve anlamasını bekler

Kadınlar en çok erkeğinin kendisini dinlemediği ve dolaysı ile anlamadığı gibi konularda yakınır.

Bir kadına göre, kadın ruhundan anlayan bir erkek kadının sorunlarını dinler, yakınlık gösterir. Derdini ve tasasını paylaşır.

  1. Kadın kendisine iltifat edilmesinden hoşlanır

Kadınlar yaradılıştan cinsi latif varlıklardır. Bunun için estetik kaygıları yüksektir. Ona iltifatlarda bulunan, öven ve güzelliğinden söz eden erkek dünyanın en iyi ve yakışıklı erkeğidir.

  1. Kadınlar romantik erkeklerden hoşlanır

Sevdiği kadınla tartışan erkeğin barışmak için elinde çiçekle gelmesi kadın için yeterli değildir. O sevdiği adamın her zaman romantik olmasını ister. Ona göre erkek, günlük yaşamında romantik olmalı ve bunu sergilemelidir.

  1. Bir erkek sevdiği kadın için zaman ayırmalıdır

Bir kadın, sevdiği erkeğe, “Birlikte yemek yiyelim” değinde alacağı cevap, “Akşama televizyonda maç var” olmamalıdır. O, erkeğinden ilgi bekliyordur. Kendine zaman ayırması en büyük isteğidir.

  1. Kadınına neyi alması gerektiğini bilmelidir

Kadın ruhundan anlayan erke, sevdiğine sırf hediye almış olmak için hediye almaz. Onu istek ve tutkularını iyi analiz ederek ne hediyesi alması gerektiğini iyi bilmelidir.

İlgili Haberler