İzmir Uşak Manisa Aydın Denizli Kütahya Afyonkarahisar Eskişehir! SAAT VERİLDİ Ege dikkat duyuru geldi

Ege Bölgesi için duyuru yapıldı saat verildi! İzmir, Uşak, Kütahya, Afyon, Eskişehir, Aydın, Manisa 27 Nisan 16:00'ya kadar alarm ilan edildi...
İzmir Uşak Manisa Aydın Denizli Kütahya Afyonkarahisar Eskişehir! SAAT VERİLDİ Ege dikkat duyuru geldi

İzmir Uşak Manisa Aydın Denizli Kütahya Afyonkarahisar Eskişehir! Ege dikkat SAAT VERİLDİ duyuru geldi - Türkiye'de yaşanan doğal afetler ne yazık ki her geçen gün artarken 2024 yazı için de kırmızı alarm verilmişti. Son yılların en sıcak kışını geride bırakan Türkiye'de 2024 yazının da sıcaklık rekorları kırılan kavurucu bir yaz olacağı açıklanmıştı.

Küresel iklim değişikliğinden en çok etkilenen ülkelerin başında yer alan Türkiye'de ani hava değişimleri nedeniyle ani sel ve su baskınları yaşanabileceği belirtilirken orman yangını riskine karşı pek çok ilde erken tedbirler alınmaya başlanmıştı. Süreçte elektrik dağıtım şirketleri de önlemlerini almaya başlarken alt yapı güçlendirme çalışmaları başlatılmıştı. Bu kapsamda Ege bölgesinde elektrik kesintileri başlıyor...

UŞAK'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! UŞAK ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle27.04.2024-10:00 -27.04.2024-16:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ - ELMALIDERE : 1.AYTAÇ SOKAK , 1.KARAKURT SOKAK , 1.KURTBABA SOKAK , 2.AYTAÇ SOKAK , 2.KARAKURT SOKAK , 2.KURTBABA SOKAK , 3.AYTAÇ SOKAK , 3.KARAKURT SOKAK , 3.KURTBABA SOKAK , 4.AYTAÇ SOKAK , 4.KARAKURT SOKAK , 5.AYTAÇ SOKAK , 5.KARAKURT SOKAK , 6.AYTAÇ SOKAK , 6.KARAKURT SOKAK , 7.AYTAÇ SOKAK , 7.KARAKURT SOKAK , 8.AYTAÇ SOKAK , 8.KARAKURT SOKAK , 9.KARAKURT SOKAK 27.4.2024-10:00-16:00-AYTAÇ SOKAK TR-AG ÇIKIŞ-64080097 Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

usak-1.jpg

İZMİR VE MANİSA ELEKTRİK KESİNTİSİ PROGRAMI! İZMİR'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

İzmir ve Manisa'da elektrik dağıtım hizmeti veren Gediz Elektrik tarafından yapılan açıklamada "Planlı (bildir​​​imli) kesintiler; şirketimiz​​​in enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden 48 saat önce kurumsal web sitemiz, sosyal medya hesaplarımız, işitsel ve görsel medya gibi kitlesel iletişim araçlarımız yoluyla da duyurulmaktadır" ifadelerine yer verilerek sorgulamanın resmi site üzerinden yapılmasını istedi.

kesinti-1.jpg

AFYON'DA SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! AFYONKARAHİSAR'DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle22.04.2024-12:00 -22.04.2024-13:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. TINAZTEPE - FATİH : 508. SOKAK Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesine bağlı; Boyalı, Gezler, Kayadibi Köyleri, TCDD 7. Bölge Tınaztepe İstasyonu ve Bölgedeki Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

afyon.jpg

DENİZLİ AYDIN MUĞLA ELEKTİRK KESİNTİSİ SON DAKİKA! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Denizli ve Aydın elektrik kesintisi listesi ise ADM elektrik resmi internet sitesi üzerinden mahalle ve sokak bilgileri girilerek yapılmakta olup ilan edilen listeye ulaşmak için resmi siteyi ziyaret etmeniz gerekmektedir. Kesinti yapılacak olan saatler için vatandaşların tedbir almaları istenirken planlı kesintiler kapsamında elektrik alt yapısının güçlendirileceği belirtildi.

Yaşadığınız ildeki planlı elektrik kesintileri hakkında bilgi almak ve saatler hakkında detaylara ulaşmak için elektrik dağıtım şirketinin resmi internet sitesini ziyaret edebilir, yapılacak olan planlı elektrik kesintisi programına ulaşabilirsiniz....