İzleyenler merak ediyordu Kızılcık Şerbeti Doğa'nın şartı belli oldu Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti her hafta olduğu gibi geçtiğimiz hafta da cuma gününe damgasını vurdu. İzleyenler özellikle Kızılcık Şerbeti 63. bölüm sonunda Doğa'nın Fatih'e sunduğu şartı merak ediyor. Doğa'nın şartı ne? İşte detaylar
İzleyenler merak ediyordu Kızılcık Şerbeti Doğa'nın şartı belli oldu Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı

Show TV’nin Cuma günleri reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz hafta heyecanlı bir yerde sona ermişti. Fatih, Doğa’ya açılmış onu söylediğini söylemişti. Doğa, ise izleyenleri şoke ecek bir şekilde Fatih'in teklifini kabul ettiğini ancak bir şartının olduğunu açıklamıştı.

Diz tam da bu sahnede bitince izleyenler Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanı çıktı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Kızılcık Şerbeti Doğa’nın şartı ne?

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Ceren Karakoç ve Barış Kılıç gibi önemli isimlerin olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediliyor.

DOĞA’NIN ŞARTI NE?

Doğa’nın şartının ne olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada ortaya atılan iddiaya göre Fatih’in daha önce Doğa’ya sunduğu şartı bu sefer Doğa Fatih’e sundu. Fatih önceki bölümlerde kızı Cemre’yi görebilmesi için Doğa’dan annesi ile görüşmemesini istemişti. Doğa kızı için bu şartı kabul etmişti. İddiaya göre Fatih’in bu şart karşısında şoke olacağı ve kabul etmeyeceği ifade ediliyor. İzleyenlerin bir kısmı Doğa'nın Fatih'e geri dönmesini isterken, diğer kısmı da Giray ile yeni başlayan aşkını destekliyor.

Doğa’nın şartının tam olarak ne olduğu Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanının devamının yayınlanmasının ardından belli olacak. Dizi yeni bölümü ile 24 Mayıs Cuma akşamı ekranlarda olacak.

KIZILCIK ŞERBETİ 64. YENİ BÖLÜM

Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm 2. Fragman henüz yayınlanmadı. Fragmanın 1-2 gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dizi her hafta cuma günü Show TV ekranlarında saat 20.00'de izleyenlerle buluşmaya devam edecek.