İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım sordu; “Bu korku niye?”

İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı tarafından asılan 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili afiş ve pankartlar, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından parçalandı.
İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım sordu; “Bu korku niye?”

Partisinin afiş ve pankartlarını yırtılmasını ‘antidemokratik tahammülsüzlük ve saygısızlık olarak niteleyen İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, “Bu korku niye?” diye sordu.

Bin bir emek ve kısıtlı bütçe ile hazırladıkları afiş ve pankartların yırtılmasını demokrasi kültürü ile bağdaştıramadığını belirten Yıldırım, “Rakiplerimiz, nefret ve şiddete sarıldıkça biz iyi kalacağız. Bize bu kötülüğü yapanlara karşın iyilik saçacağız. Bu saldırılar bizi yıldırmak yerine aksi tesir ediyor ve 31 Mart yerel seçimlerinde zaten önde olmamıza rağmen arayı açmak için daha da çok azim veriyor.

Bu çirkin saldırıyı yapanlara sadece şunu hatırlatmak istiyorum: 31 Mart tarihinde birbirimizle harp etmeyeceğiz. Uşak ve ilçelerinde belediye başkanı seçeceğiz. 1 Nisan sabahı da hepimiz birbirinin yüzüne bakmak ve beraber yaşamak zorundayız. Halk iradesi İYİ Parti adayını seçerse eyvallah. Yok sizin partinizin adayını seçerse başımızın üzerinde yeriniz var. O halde bu korkunuzun nedeni nedir?

Demokrasiye inanıyorsak hepimiz birbirimize tahammül etmek ve saygı göstermek zorundayız” şeklinde tepki gösterdi.