İstanbullular için 24 Nisan Çarşamba uyarısı yapıldı! 09.01’de şak diye başlayacak

İstanbul'da yaşayanlar için 24 Nisan Çarşamba uyarısı gecikmedi. Aktarılan son habere göre yarın sabah 09.01'de şak diye resmen başlayacak. Tedbirini almayan ise ciddi problem yaşayacak. İşte yapılan açıklama ve merak edilenler..
İstanbullular için 24 Nisan Çarşamba uyarısı yapıldı! 09.01’de şak diye başlayacak

İstanbul’da planlı bakım ve onarım çalışması kapsamında elektrik kesintileri tüm hızıyla devam ediyor. Aktarılan son habere göre 24 Nisan İstanbul elektrik kesintisinden etkilenecek yerler tek tek açıklandı.

BEDAŞ AÇIKLIYOR

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi olan BEDAŞ, her gün resmi web sitesinden güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veriyor. İstanbul’un farklı ilçelerinde meydana gelen elektrik kesintileri için planlanan planlı bakım ve onarım çalışmaları vatandaşlara duyuruluyor. Bu şekilde vatandaşlar önceden İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak, elektrikler ne zaman gelecek? Sorusuna da yanıt bulabiliyor.

24 NİSAN İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul elektrik kesintilerine BEDAŞ’ın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 24 Nisan planlı elektik kesintisinden Küçükçekmece, Beşiktaş, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Sultagazi, Eyüpsultan, Kağıthane, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Sarıyer, Güngören gibi ilçelerin etkileneceği açıklandı. BEDAŞ’ın sitesi üzerinden belirtilen ilçelerin hangi sokak ve mahallelerinde elektrik kesintisi olacağını önceden sorgulayabilirsiniz. Kesintilerin ortalama olarak sabah 09.00’da başlayacağı ve akşam 18.00’e kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

ELEKTRİKLER NEDEN KESİLDİ?

Elektrik kesintisi ile karşılaşan vatandaşlar elektrik kesintisi neden oldu? sorusuna yanıt arıyor. Aktarılan habere göre elektrik kesintileri BEDAŞ tarafından planlı bir şekilde yapılıyor. Planlı elektrik kesintileri ile olabilecek arızaların önüne önceden geçilebiliyor. Ancak BEDAŞ’ın sitesinde yer almayan planlı elektrik kesintileri dışında bölge bölge arızalar da meydana gelebiliyor.

KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar listede belirtilen tarihlerde bulundukları bölgede elektrik kesintisi görmüyorsa, arıza bildirimi için BEDAŞ ile iletişime geçebilirler. ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi elektrik kesintileri hakkında sizlere en güncel bilgiyi verecektir.