İstanbul’da yaşayanlar hemen kontrol etsin! Bu sabah 09.00’da başlayacak saatlerce sürecek!

İstanbul'da yaşayanlar için farklı kurumlardan peş peşe uyarılar geliyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için bu sabah 09.00'da başlayacağı ve saatler boyunca süreceği açıklandı. İşte yapılan açıklama ve detaylar
İstanbul’da yaşayanlar hemen kontrol etsin! Bu sabah 09.00’da başlayacak saatlerce sürecek!

30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi için BEDAŞ tarafından beklenen açıklama geldi. İstanbul’un hangi mahalle ve sokaklarında elektrik kesintisi meydana gelecek? Elektrikler ne zaman gelecek? Belirtilen tüm bu soruların cevabını BEDAŞ sabah saatlerinde verdi.

İstanbul 30 Nisan elektik kesintisine ilişkin açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Planlı çalışmalar kapsamında ilçe mahalle ve sokaklarda yapılan planlı bakım ve onarım çalışma kesintileri öncesinde açıklamalar geliyor. BEDAŞ, elektrik kesintilerini (planlı olanları) önceden kamuoyu ile paylaşarak İstanbulluların tedbirini almasını sağlıyor.

HANGİ İLLERDE ELEKTRİK KESİLECEK?

BEDAŞ’ın açıklamasına göre 30 Nisan’da Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Çatalca, Fatih, Gaziosmanpaşa, Sarıyer, Silivri, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Kağıthane, Avcılar, Bayrampaşa, Güngören, Arnavutköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt ve Sultangazi ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiler öncesinde belirtilen ilçelerin hangi mahallelerinde kesinti olacağı da açıklandı.

ELEKTRİKLER KAÇTA GELECEK?

Elektik kesintisinin başlangıç saati genel olarak sabah saat 09.00 olarak duyuruluyor. Ancak bazen personellerin çalışmaları gece başlayabildiği için kesintilerde 00.00 civarı başlayarak sabah saatlerine kadar sürebiliyor. BEDAŞ, bu noktada yaptığı açıklamasında belirtilen saatten önce çalışmanın tamamlanması halinde elektriklerin daha da erken verilebileceğini ifade ediyor. Bu sebeple elektriklerin tam olarak kaçta geleceği net olarak bilinemiyor.

BEDAŞ DUYURUYOR

BEDAŞ, resmi web sitesi üzerinden 1 hafta boyunca ilçelerin hangi mahalle ve sokaklarında planlı bakım çalışması yapılacağını net bir şekilde söylüyor. Sizler de BEDAŞ’ın sitesi üzerinden güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi almak için BEDAŞ üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. BEDAŞ'ın sitesinde sadece planlı bakım çalışmaları yer almaktadır. Bunların yanı sıra aniden kesilen arıza kaynaklı durumlar için BEDAŞ'ı arayarak arıza talebi oluşturabilirsiniz.