HEMEN İŞBAŞI Hastanelerde çalışacak hasta ve yaşlı refakatçi alımı BAŞLADI KPSS’siz mülakatsız

Hastane personel alımları İŞKUR üzerinden yayımlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre hastanelerde çalışacak hasta ve yaşlı refakatçi alımı başladı! KPSS'siz mülakatsız yapılacak personel alımında detaylar belli oldu.
HEMEN İŞBAŞI Hastanelerde çalışacak hasta ve yaşlı refakatçi alımı BAŞLADI KPSS’siz mülakatsız

Hastane personel alımları, iş arayanların en sık araştırdığı ilanlar arasında yerini alıyor. Aktarılan son habere göre hastanelerde ve çeşitli sağlık kurumlarında çalışacak hasta ve yaşlı refakatçi alımı başladı. KPSS şartsız mülakatsız yapılacak olan personel alımında adayların hem genel hem de özel şartları taşıması gerekiyor.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar İŞKUR üzerinden yayımlandı. Adayların özel ve genel başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Başvurular online olarak İŞKUR üzerinden alınacak. Belirtilen genel başvuru şartları şu şekilde:

  • En az 18 yaşında olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Vardiyalı çalışmaya uygun olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Adli sicil kaydının temiz, güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi

Adaylar için genel olarak belirtilen şartlar bu şekilde. Ancak özel başvuru şartları ilanların içeriğine göre farklılık gösterebilmektedir. Başvuruda bulunacak adayların bu sebeple özel başvuru şartlarını da taşıması gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilanların içeriğinde yaş ve eğitim şartının ilana göre değişebileceği unutulmamalıdır.

ekran-goruntusu-2024-03-22-153033.png

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar için başvuru kanalları da tek tek açıklandı. Adaylar başvurularını İŞKUR online üzerinden yapabilecekleri gibi İŞKUR şubelerinden de yapabilecek. Başvuruların olumlu sonuçlanmasının ardından başvuranlara işverenler tarafından iletişime geçilecek.

Alımların özel sektöre yapılması sebebi ile KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildi. Adayların hem genel hem de özel şartları taşıması yeterli olacak. Güncel ilanları incelemek için İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden hasta ve refakatçi personel alım ilanlarını takip edebilirsiniz.