Hayırsever işadamı 9,5 dönüm arazisini okul için bağışladı

Mülkiyeti hayırsever işadamı Şakir Uzcan’a ait merkez ilçeye bağlı Hacıkadem Köyünde bulunan 9 bin 400 metrekare arazi eğitim amaçlı kullanılması şartı ile İl Özel İdaresi’ne bağışlandı.
Hayırsever işadamı 9,5 dönüm arazisini okul için bağışladı

Uşak İl Genel Meclisi 2019 Yılı şubat Ayı 2. Oturumunda gündemin 3. Maddesinde; “Merkez Hacıkadem Köyü sınırları içerisinde yer alan ve şartlı bağış yapılmak istenen taşınmaz hakkında İmar ve Bayındırlık komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi” maddesi yer aldı.

Komisyonu tarafından hazırlanan raporu okuyan Başkan Hüseyin Gürpınar, “Merkez Hacıkadem Köyü sınırları içerisinde 3 pafta, 215 parselde kayıtlı 9 bin 400 metrekare yüzölçümlü  taşınmaz sahibi Şakir Uzcan  tarafından eğitim amaçlı kullanılmak üzere şartlı bağış yapmak istediği anlaşılmıştır.

Uzcan’ın bu isteği, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 10. Maddesi (g) bendi uyarınca komisyonumuz tarafından şartlı bağışın kabul edilmesi uygun görülmüştür” dedi.

Uşak İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan rapor oy birliği ile kabul edildi. Raporun işlem konması ile daha önce de Uşak’a birçok konuda hayır hasenat işleri yapan İşadamı Şakir Uzcan’ın bu isteği de gerçekleşmiş olacak.