HAYDİ Ekibi sıcakta da sokak canlarının en yakın dostu oldu

Büro Amirliğince gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hava sıcaklığının artması nedeniyle sokak hayvanlarına yönelik su ve besleme çalışması yaptı.
HAYDİ Ekibi sıcakta da sokak canlarının en yakın dostu oldu

Uşak Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğinde görevli polis memurları, sıcaktan bunalan sokak canlarını serinleterek imdatlarına yetişti.

Sokakta yaşayan hayvanların en yakın dostu ve koruyucusu olan Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğince gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hava sıcaklığının artması nedeniyle sokak hayvanlarına yönelik su ve besleme çalışması yaptı.

Soğuk kış gecelerinde cadde ve parkları dolaşarak, sokak canlarını battaniyelere sararak ısıtan HAYDİ ekibi, yazın bu bunaltıcı sıcaklarında da can dostlarını unutmadı.

Yine cadde ve parklarda devriye atarak onlara su ve mama verdi.

Hayvanların bir numaralı koruyucusu olan HAYDİ Ekibi, gün boyu gerçekleştirdikleri denetimler ve gelen ihbarlarla can dost hayvanları korumak için canla başla çaba harcıyor.

HAYDİ polisleri, işkence, eziyet, kötü muamelenin önüne geçmenin yanı sıra hastalanan, kazada yaralanan her hayvanın da imdadına koşuyor.