Hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlileri alınacak! KPSS’siz, mülakatsız, yaş şartsız

Hastane personel alımlarını bekleyenlerin kaçıramayacağı yeni bir personel alım haberi geldi. Aktarılan son habere göre hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için alımlar KPSS'siz olacak!
Hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlileri alınacak! KPSS’siz, mülakatsız, yaş şartsız

KPSS puanı düşük olan ya da puanı olmayanlar genel olarak KPSS'siz personel alımlarını takip ediyor. Bu noktada da en sık araştırılan personel alım kurumlarının başında gelen İŞKUR güncel ilanlarını iş arayanlara sunuyor.

Hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlileri alınacak. KPSS şartsız yapılacak olan personel alımında adayların belirtilen başvuru şartlarına sahip olması gerekiyor. Mülakatsız yapılacak alımların şu an için özel sektör için geçerli olacağının altı çizildi.

KPSS ŞARTSIZ ALIM

Hastanelere KPSS şartsız personel alımı yapılacak. İş arayanların müracaat ettiği kurumların başında gelen İŞKUR güzel haberi iş arayanlara verdi! Hastaneler için yapılan personel alımlarını duyurmaya devam eden İŞKUR bu kapsamda Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının başladığını açıkladı. Alımlar şu an için özel sektöre yapılacağı için adayların hem genel hem de özel başvuru şartlarını taşıması gerekecek.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Alımlarda adayların genel ve özel şartlarını taşıması gerektiği açıklandı. Özel şartlar her ilanın içeriğine göre farklılık gösterebilir. Genel başvuru şartları her ilan için geçerli olmaktadır. İşte genel olarak hastanede çalışacaklar için aranan şartlardan bazıları:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını bitirmiş olmak (Bazı ilanlarda üst yaş sınırı bulunmaktadır)
  • En az lise mezunu olmak (Bazı ilanlarda mezuniyet şartı aranmaktadır)
  • Ayakta çalışmasına engel olabilecek bir sağlık sorununun olmaması
  • Başvuru tarihi itibarıyla adaylarda istenilen şartları sağlamak
  • Dış görünümüne özen göstermek
  • Çalışmasına engel olabilecek bir hastalığının olmaması
  • Adli sicil kaydının temiz güvenlik soruşturmasının olumlu olması

ekran-goruntusu-2024-03-27-162952.png

Genel olarak adaylarda aranan şartlar bu şekildedir. Özel şartları incelemek için ilanların içeriğine göz atabilirsiniz. Başvurular ilanların sağ kısmında belirtilen süreye kadar online olarak alınmaktadır. Başvuracak adayların şartları taşıması halinde online olarak İŞKUR üzerinden ilanlara başvurabilecekleri belirtilmiştir.