Haber camiasında yeni bir marka doğuyor

Uşak’ın en büyük haber sitesi olan “Uşak Gündem” yeni markası “Son Durum” adı altında yayın hayatına devam devam etme kararı aldı.
Haber camiasında yeni bir marka doğuyor

Yayın hayatına başladığı günden bu tarafa ses getiren bir çok habere imza atan “Uşak Gündem” yeni markası “Son Durum” ile yayın hayatına devam edecek

Marka değişimi hakkında açıklama yapan “Son Durum” imtiyaz sahibi Kenan Arslan yapmış olduğu basın açıklamasında şunları kaydetti;

“Yaklaşık 3 yıl önce yayın hayatına başlayan ve internet haberciliği alanında bir çok ses getiren habere imza atan “Uşak Gündem” markamız bundan böyle “Son Durum” olarak devam edecektir.

Uşak Gündem ile kısa zamanda yakalamış olduğumuz sıçramayı “Son Durum” markası ile de çok kısa sürede yakalayacağımızı umuyorum, Türkiye’nin bir çok ilinden “Uşak Gündem”i sosyal medya hesaplarından takip eden takipçilerimiz yapılacak isim değişiklikleri sonrasında aynı sayfalardan bizleri takip ederek güncel ve son dakika haberlere ulaşma imkanına sahip olacaklar.

Haber sitemiz olan www.sondurum.com da politika, ekonomi, spor, magazin, dünya ve 3. sayfa haber içeriklerinin yanı sıra Türkiye ve Dünya gündemine dair son dakika haber ve gelişmeleri yer alacaktır.” İfadelerini kullandı.