Ferrari kitabı olağanüstü tasarımı ile 150 bin TL’ye satışa çıkıyor

Ferrari yine oldukça farklı bir satış olayına imza attı. Kırmızı renkli bir kitabı özel standı ile satışa sunan Ferrari firması, kitabın fiyatına tam 30.000 dolar değer biçti. Türk lirasıyla neredeyse 150 bin liraya satılan kitap için ön sipariş verenler var.
Ferrari kitabı olağanüstü tasarımı ile 150 bin TL’ye satışa çıkıyor

Herkesin satın almak istediği ve evlerinde posterlerini barındırdığı efsane otomobil markası Ferrari’nin 30.000 dolara satılan kitabı birçok kişi tarafından eleştirilir olsa da bazı kişiler bu kadar büyük ve köklü bir spor otomobil firmasının 5 dolara kitap çıkaramayacağını söyledi. Bizde aslına bakarsanız ikinci taraftayız çünkü bazı şeylere değer biçmek için ona ödediğiniz para oldukça fazla önem taşıyor. Türkiye’de 20 TL değerindeki bir kişisel gelişim kitabı, roman yada biyografi gibi kitapları almıyoruz. Çok para diyoruz! Ama yabancılar bu kitabı satın almaya başladılar ki kitabın fiyatı Türk lirasına çevirdiğimizde 150 bin TL’ye kadar çıkıyor.

ŞİRKET İLE İLGİLİ GİZLİ BİLGİLER VAR

Rekor fiyata satışa çıkan ve özel bir aksesuar ile satılan Ferrari kitabı onunla özdeşleşen kırmızı renk ile tasarlanmış. Gerçekten kırmızı rengin muhteşem prestiji herkesi etkiliyor. Kitapta anlatılanılar arasında şirketin büyümesi, başarısı, sıra dışı bilgileri ve aynı zamanda kimsenin bilmediği gizli bilgileri olduğu söyleniyor. Kitabı satın alıp size bilgi vermek isterdik ama 30.000 dolar fiyatına sahip bir kitabın TL cinsi fiyatı 150 bin liraya denk geliyor. Ülkemiz tıpkı otomobiller gibi vergi alırsa sanıyoruz kitabın değeri 300 bin liraya kadar çıkabilir. Bu sebeple bir inceleme videosu tarzı bir şey maalesef yapamıyoruz.

Bu rakamların bize yada dünyadaki milyonlarca insana saçma gelebileceğinin farkındayız ama Ferrari zaten bizi pek takmıyor. Ferrari’yi herkes satın alamıyor ve sadece belirli bir müşteri kitlesine hitap eden satış fiyatları var Ferrari marka arabaların! Dolayısıyla bu kitabı satın alabilecek müşteri kitlesi zengin otomobil koleksiyoncuları arasından çıkacaktır. Yabancı basında ve sosyal basında konuşulanlara göre şimdiden kitabı almak için ön sipariş verenler var.