Evin reisi daima Ayla Hanım

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür’ün katıldığı TOKİ Mitingine eşi Ayla Gür de katılarak destek oldu.
Evin reisi daima Ayla Hanım

(UŞAK GÜNDEM / ÖZEL) Gri bir kaban ve içerisine giydiği siyah elbiseleri ile oldukça şık bir görünüm sergileyen Ayla Hanım, eşi Muhammet Bey’in siyasetle uğraşması yüzünden evin tüm sorumluluğunun kendi üzerinde kaldığını belirtti.

Eşine her zaman destek olduğunu belirten Ayla Gür, eşinin, siyasetle uğraşmaktan evini mecburen ihmal etmek zorunda kaldığını belirterek onun,  Uşak için yaptığı hizmet ve yapacağı hizmetlerin ailesini ihmal etmesine değeceğini kaydetti.

Muhammet Gür’ün Uşak Belediye Başkanı seçileceğine kesin olarak inandığını belirten Ayla Hanım, “Bir siyasetçi eşi olmak elbette çok zor. Eşim Muhammet Bey siyasetle uğraşırken evin bütün yükü bana kalıyor. Çocuklarla da tek başıma uğraşıyorum. Ama bütün bu yükünü, Muhammet Bey’in topluma hizmet aşkı yüzünden omuzlarımda olması bana güç veriyor” dedi.

GÜR’DEN AİLESİNE TEŞEKKÜR

Ayla Hanım, Eşi Muhammet Gür’ün Uşak Belediye Başkanı seçildiği takdirde baaşrılı olacağına tüm kalbi ile inandığını da sözlerine ekledi.

İYİ Parti Uşak Muhammet Gür, “Siyasetin en zor yanı, ailenizden e çocuklarınızdan kopuyor olmanızdır. Gösterdikleri fedakârlıktan dolayı eşim ve çocuklarıma tüm kalbimle çok teşekkür ediyorum.

Her yerden bizi istiyor ve çağırıyorlar. TOKİ’de yani burada çok güzel bir miting oldu. Emeği geçen tüm partililerime teşekkür ederim. Hava da çok güzeldi. Bu güzelliklerin seçim sonuna kadar devam etmesini diliyorum” dedi.