Eşme’de mahalle ve köylerde elektrik kesintisi

Uşak’ın Eşme ilçesinde yaşayanlar dikkat. İlçenin hangi mahalle ve köylerinde elektrik kesintisi olacak.
Eşme’de mahalle ve köylerde elektrik kesintisi

Uşak’ın elektik dağıtım işlerini gerçekleştiren Osmangazi Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamada yatırım ve tesis çalışması nedeni ile Eşme ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada;  10 Ekim 2018 Çarşamba , 11 Ekim 2018 Perşembe   ve 12 Ekim 2018 Cuma günleri  09:30-18:00 saatleri arasında yatırım ve tesis çalışması yapılacağından, belirtilen gün ve saatlerde Uşak İli Eşme İlçesi Cemalçavuş Köyü ve mahalleleri, Delibaşlı Köyü ve mahalleleri, Hamamdere Köyü ve mahallelerine.    

10.Ekim 2018 Çarşamba günü 09:30-18:00 saatleri arasında Uşak İli Eşme İlçesi Merkez Elvanlar Mahallesi Çatak Mevkii, 3 Eylül Mahallesi Hatipler Mevkii, Güneyköy, Takmak, Caberler, Yaylaköy, Armutlu, Alababalı, Eşmeli, Oymalı, Dervişli, Kıranköy, Köylüoğlu, Saraycık, Uluyayla, Karabacaklı, Bozlar, Dereköy Köylerine ve civarına enerji verilemeyeceği belirtildi.
Açıklamada yapılan yatırım ve tesis çalışmalarının belirtilen günlerde ve saatlerde erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verileceği  belirtilirken, abonelerin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları istendi .