Eşme esnafı; “Yeni başkanımız” Nazmi Özay” dedi

Kayıtlı 1038 üyesi bulunan Eşme Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odası genel kurulu ve seçimi yapıldı. Seçimlerde yarışan üç liste arasından galip çıkan mavi listenin sahibi Sarraf Nazmi Özay oldu.
Eşme esnafı; “Yeni başkanımız” Nazmi Özay” dedi

Eşme Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odası genel kurulu ve seçimi Eşme TCDD Hangar binasında 863 üyenin katılımı ile yapıldı. Genel kurulda mevcut yönetimin sunduğu faaliyet ve mali raporların okunup ibra edildi. Daha sonra Divan Başkanı seçilen Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odaları Birlik Başkanı Atalay Savaş odanın efsane başkanı merhum Metin Çıvgın’ın eşi Dudu Çıvgın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Seçimlerde 3 aday yarıştı

Plaket töreninin ardından seçimlere geçildi. 863 üyenin oy kullandığı seçimlerde; mavi liste ile Nazmi Özay, beyaz liste ile Selim Koruk ve kırmızı liste ile Cemil Coşkun yarıştı.

Oy kullanma işleminin ardından; kullanılan 863 toplam oydan, 518 oy alan mavi liste adayı Nazmi Özay başkan seçilirken, rakipleri Selim Koruk 105 oy, Cemil Coşkun  231 oy alabildi.

“Metin başkanımızın bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız”

Eşme esnafının kendisine ve ekibine teveccüh göstererek başkan seçmesine teşekkür eden çiçeği burnunda başkan Nazmi Özay; “Seçim bitti, biz Eşme esnafı olarak hepimiz biriz. Tek derdimiz, ilçe esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak olmalıdır. Bunun için de önümüzdeki 4 yıllık başkanlık dönemimde bu birlik ve beraberliği korumak, güzel Eşme ilçemizin adını duyurmak ve esnafımızın sorunlarına çare bulmak için el birliği ile gece gündüz çalışacağız.

Biz, bu bayrağı rahmetli efsane başkanımız Metin Çıvgın ağabeyimizden nasıl aldıysak öyle dimdik tutacağız ve efsane başkanımıza layık olmaya çalışacağız. Buradan tüm yitirdiğimiz esnaflarımıza da Allah’tan rahmet diliyor ve onları da saygı ile anıyorum. Ruhları şad olsun. Eşme’miz ve esnafımızı için bu seçimler de hayırlı olsun” dedi.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Nazmi Özay (Başkan), Nadir Vural, Sabri Sinan Yaman, Serdal Madanoğlu, Enes Egemen Çıvgın, Hasan Çevik, Evren Şatin, Gökhan Çoban ve Şenay Gök.

Denetim Kurulu Üyeleri: Abdurrahman Coşkun, Tunahan Özkan ve Özcan Türker.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler