Ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular bugün 17.00’de sona erecek!

Ehliyeti olanları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre başvuruların bugün 17.00’de sona ereceği belirtildi. İşte merak edilenler..
Ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular bugün 17.00’de sona erecek!

İŞKUR üzerinden yayımlanan son personel alım ilanında başvuruların bugün biteceği açıklandı. 29 Nisan tarihinde başlayan personel aşım başvuruları 2 Mayıs tarihinde sona erecek. Başvurmak isteyenler için yayımlanan ilanda şartlar ve detaylar tek tek açıklandı.

DETAYLAR AÇIKLANDI

Ağır kamyon şoförü kadrosu için yapılacak alımda adayların belirtilen şartlara sahip olması gerekiyor. İşte yayımlanan ilandaki bilgiler:

Başvuru Tarihleri: 29/04/2024 – 02/05/2024

Başvuru Adresi: Bolu İl Özel İdaresi – İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kültür Mahallesi, Şehitler Caddesi No: 47 Bolu

Telefon: 0374 270 35 80 – 217

Adaylar için yayımlanan personel alımında gerekli durumlarda fazla çalışma yapılabileceği açıklandı. 08.00 – 18.00 arasında olan çalışma saatlerine ek olarak başvuru şartları ve iş detayları da aktarıldı. Çalışma adresinin Kıbrıscık ilçesi olduğu, ancak gerekli durumlarda farklı yerlerde de görevlendirilebileceği açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak
  • Askerlikle ilişkisi olmamak
  • Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığının olmaması
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • Müracaat tarihi itibarıyla en az 6 aydır Bolu ili Kıbrıscık ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve bu durumu e-Devlet üzerinden alınacak bir belge ile belgelendirmek
  • 18-35 yaş arasında olmak

BAŞVURU EVRAKLARI

Yukarıda belirtilen tüm şartları taşıyan adaylar başvuru formu, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, adli sicil kaydı, diploma fotokopisi, askerlik durum belgesi, fotoğraf, aslı başvuru esnasında ibraz edilmek üzere en az C sınıfı sürücü belgesi ile başvurularını yapabilecek.