EGM 18 yaş üstü kadın erkek için duyurdu! 1 Nisan tarihine kadar..

EGM, güncel personel alımlarına devam ediyor. Bu kapsamda polisevi bünyesinde çalışmak isteyenler için 3 farklı meslekte personel alımının yapılacağı belirtildi. Yapılacak personel alımında adayların en az 18 yaşını tamamlaması gerektiği ifade edildi.
EGM 18 yaş üstü kadın erkek için duyurdu! 1 Nisan tarihine kadar..

Fethiye Polisevi İşletmeciliği, bünyesinde personel alımı yapacak. Alımların şu an için geçici olduğu ifade edilen personel alımında temizlik görevlisi, servis elemanı ve bulaşıkçı mesleği için alımlar yapılacak. Başvurmak isteyenler için alımların KPSS şartsız olacağının da altı çizildi. İşte detaylar

POLİSEVİNE ALIMLAR BAŞLADI

İŞKUR üzerinden düzenlenen alımlarda adayların KPSS şartsız işe alınacağı açıklandı. Temizlik görevlisi, servis elemanı ve bulaşıkçı mesleği için yapılacak alımlarda genel ve özel şartlar bulunuyor. İşte genel şartlardan bazıları:

  • İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belge ve deneyimlere sahip olmak gerekmektedir.
  • Lojman imkanı bulunmamaktadır.
  • Personellerin çalışma saatleri idaremizce vardiya esasına göre belirlenmektedir.
  • Mülakatı kazanan adayların işe alım aşamasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüzce güvenlik soruşturması yapılacak olup, sakıncalı bir durumunun bulunmaması şartı aranacaktır.
  • Sözlü ve Uygulamalı sınavı kazanan adaylar sağlık problemi olmadığını, sağlık raporu ile belgelemek zorundadır.
  • Kurumumuzca işe başvuruda bulunan kişilere yapılacak her türlü duyuru İŞKUR tarafından gönderilen listede bulunan irtibat numaraları üzerinden telefon ile aranmak suretiyle yapılacaktır. Listede belirtilen numaraya ulaşılamaması durumunda veya çağrıya geri dönüş yapılmaması durumunda hakkından vazgeçilmiş sayılacaktır.

Alım yapılacak mesleklere göre ek şartlar ya da farklı özellikler talep edilebiliyor. Bu sebeple ilanları ayrıntılı olarak incelemenizi önermekteyiz.

ekran-goruntusu-2024-03-29-091339.png

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Polisevi bünyesinde çalışmak isteyenler için başvuruların ne zamana kadar devam edeceği ve başvuruların nasıl alınacağı merak konusu oldu. Detaylar, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda ayrıntılı olarak açıklandı.

Başvurular 1 Nisan 23.59’a kadar devam edecek. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak yapabilecekleri gibi kendilerine en yakın İŞKUR şubeleri üzerinden de yapabilecek.