Devlet kurumda çalışacak KPSS’siz DESTEK PERSONELİ alımı başladı

Kamu kurumunda çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Aktarılan so habere göre devlet kurumunda çalışacak KPSS şartsız personel alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar belli oldu. İşte şartlar ve merak edilenler
Devlet kurumda çalışacak KPSS’siz DESTEK PERSONELİ alımı başladı

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanın detaylarına göre Lüleburgaz Belediyesi’ne destek personeli alımı yapılacak. Kırklareli’nde yapılacak olan personel alımında alımların KPSS’siz olacağı belirtildi. Son başvurular 22 Mart 23.59’a kadar devam edecek.

KPSS ŞARTI YOK

Yapılacak personel alımında KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi. Destek personeli kadrosu için yapılacak alımlarda adayların belirtilen şartları taşıması gerektiği ifade edildi. Şu an içi geçici olarak yapılacak personel alımında adaylar için şu açıklama yapıldı:

“Belediyemiz bünyesinde geçici işçi statüsünde 5ay 29 gün süre ile destek personeli (yardımcı hizmetler) olarak çalıştırılmak üzere; en az lise mezunu ,45 yaşını aşmamış 2 adet personel alımı yapılacaktır. Söz konusu ihtiyaç 22.02.2007 tarih ve 26442 sayılı resmi gazetede yayımlanan ''belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmelik'' hükümleri ve 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı resmi gazete yayımlanan kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümleri kapsamında karşılanacaktır”

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Çalışmak isteyenlerin belirtilen başvuru şartlarına sahip olması gerekiyor. Buna göre 45 yaşını aşmamış ve en az lise mezunları arasından yapılacak olan alımlarda son başvuruların yarın gece yarısı olacağı açıklandı. Adaylar belirtilen başvuru şartlarını taşımaları halinde başvurularını online olarak gerçekleştirebilecektir. TC kimlik numarası ve şifreniz ile İŞKUR üzerinden giriş yaparak ilanları inceleyebilir, başvuruda bulunabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2024-03-21-151045.png

Yayımlanan ilana ek olarak Lüleburgaz Belediyesi geçici olarak bahçıvan, şoför, kasiyer ve taksi şoförü gibi meslekler için de personel alınacağı açıklandı. Başvuru yapmak isteyenler İŞKUR açık iş ilanları üzerinden ilanları inceleyebilir.