Danimarka’da Uşaklı bir kadın

Danimarka’da “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeni ile düzenlenen programa, konuşmacı olarak Uşak’tan Sevgi Aydın davet edildi.
Danimarka’da Uşaklı bir kadın

CHP Danimarka Birliği Kadın Kolları Çalışma grubunun organizasyonunu üstlendiği, 8 Mart sonrası konuşmacı olarak; Danimarka  Social Demokratiet Milletvekili Yıldız Akdoğan  ve Türkiye yi temsilen CHP Uşak Parti İçi Eğitmen Sevgi Aydın’ın katılımı ile 10 Mart tarihinde  Ishøj/ Kopenhag da gerçekleşecek “Danimarka’da Kadın Mührü var” temalı Büyük Kadın Buluşmasına Danimarka’nın her yerinden kadınlara çağrıda bulundular.

Uşak’tan kendisinin konuşmacı seçilmesinden büyük bir onur duyduğunu kaydeden Sevgi Aydın, “CHP Danimarka Birliği Kadın Çalıştayı Kopenhag da gerçekleşecek. “Danimarka’da Kadın Mührü var” temalı Büyük Kadın Buluşmasına konuşmacı olarak davet edilmek beni onurlandırdı. Burada Uşak ve Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Omuzlarımdaki yükün ağır olduğunun bilincindeyim. Uşak ve Türk kadınını en iyi şekilde temsil ederken, sorunlarını ve konumlarını da bu etkinlik vasıtası ile tüm dünyaya anlatmak istiyorum” dedi.