Dadı Meryem olay nedir? Esra Erol Dadı Meryem erkek hali

ATV ekranlarının gündüz kuşağı programları arasında olan Esra Erol’da dün çok ilginç bir olay yaşandı. Her gün farklı hikayeleri ele alan Esra Erol Dadı Meryem olayı gündem oldu. Peki, Dadı Meryem olay nedir? Esra Erol Dadı Meryem erkek mi?
Dadı Meryem olay nedir? Esra Erol Dadı Meryem erkek hali

Kısa süre içerisinde Dadı Meryem olayının gündem olması sonrasında vatandaşlar Esra Erol Dadı Meryem olayını araştırıyor. Eşi ile barışmak için programa gelen Mehmet Altun ve Rabia Altun olayı işlenirken, Dadı Meryem ile ilgili gelen ihbar hem stüdyodakileri hem de tüm Türkiye’yi şoke etti.

Dadı Meryem olayı ile ilgili ortaya çıkan gerçekler izleyenlerin kanını dondururken, Dadı Meryem erkek hali araştırmaları da internette hız kazandı.

DADI MERYEM OLAYI NEDİR?

Esra Erol Dadı Meryem olayı dikkat çekmeye devam ediyor. Mehmet Altun, bu hafta programa eşi Rabia Altun ile boşanmak için katıldı. Rabia Altun da eşinin kendisini Dadı Meryem ile aldattığını söyledi. Yayına katılan Dadı Meryem’in 8 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu öldürüp gömdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis cezası yattığı öğrenildi. Daha sonra cinsiyet değiştiren Dadı Meryem erkek mi? sorusu da gündem oldu.

ESRA EROL DADI MERYEM OLAYI

İhbar hattına gelen mesaj sonrasında Esra Erol canlı yayında Dadı Meryem’e “Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın” dedi. Dadı Meryem’de kabul ederek, “Cinayet suçundan 9 yıl yattım” deyince stüdyo adeta buz kesti.

1712394612642-meryem-2-min.jpg

Esra Erol’un "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın" demesi üzerine Dadı Meryem de "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

DADI MERYEM ERKEK HALİ

Aktarılan son habere göre 16 yaşında işlediği cinayetten 9 yıl mahkum olan dadı Meryem’in aslında Serkan adında bir erkek olduğu ve hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği öğrenildi.