Cüzdanında B sınıfı ehliyeti olanlar başvurularını 12 13 14 15 Nisan’da yapacak!

Cüzdanında B sınıfı ehliyeti olanlara güzel haber yakın zamanda geldi. Başvuruların 12 13 14 15 Nisan'da alınacağı açıklandı. Ehliyeti olanlar için başvuruların açıldığı aktarılırken, detaylar da tek tek belli oldu. İşte merak edilen her şey!
Cüzdanında B sınıfı ehliyeti olanlar başvurularını 12 13 14 15 Nisan’da yapacak!

İş arayanlara güzel haberi İŞKUR verdi. Aktarılan son habere göre İstanbul Sultangazi’de İstanbul Halk Ekmek Un ve Unlu Mad. Gıda San. Ve Tic. A.Ş. bünyesine Kıdemli Pazarlama Uzmanı alımı yapılacak. Alımların daimi olacağı ifade edilirken, işe alımların şu an için 1 kişi ile sınırlı olacağı aktarıldı.

Başvurmak isteyenlerin belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Öncelikle adaylarda ehliyet şartının arandığı ifade edilirken, yaş konusunda herhangi bir şart belirtilmediğinin altını çizmemek gerekiyor.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapacak adaylar için başvuru bilgileri de ayrıntılı olarak açıklandı. Kıdemli Pazarlama Uzmanı kadrosu için yapılacak alımlarda deneyim süresinin 6 yıl olduğunun altı çizildi. 15 Nisan’a kadar yapılacak olan başvurular 28 Mart tarihinde başladı.

Başvuruların kariyer.ibb adresine online olarak yapılacağı belirtildi. Mülakat yer ve zamanının daha sonra bildirileceğinin de altı çizildi.

Çalışma saatlerinin vardiyalı çalışma sistemim ile olacağının altı çizilirken, çalışma süresinin haftalık 45 saati aşmayacağı belirtildi.

Telefon: 0 212 476 00 90

Adres: Esentepe Mah. Mimar Sinan Bulvarı No: 170/A Sultangazi

ekran-goruntusu-2024-04-12-111846-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak (İşletme, iktisat, mühendislik fakülteleri)

Tercihen iyi derecede İngilizce biliyor olmak

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe deneyim sahibi olmak

Tercihen Avrupa Yakası’nda oturuyor olmak

Dijital Pazarlama İletişimi ve projelerinde görev almış olmak

Tercihen ticari pazarlama ile yakın çalışmış veya ticari pazarlama deneyimi olmak

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak

B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen

İletişim becerileri güçlü, analitik ve yetkinliklere sahip olmak

Alanında en az 6 yıl deneyim sahibi olmak

Başvuruda bulunacak adayların özgeçmişleri ile başvurmalarının yeterli olacağı ifade edildi. Son başvuru tarihinin 15 Nisan olduğunun altı çizildi.