Covid-19 ile mücadele toplantısı yapıldı

Ülke genelinde ve ilimizde de pozitif vaka ve temaslı sayısında yaşanan hızlı yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirlerin ve uygulanmakta olan denetimlerin değerlendirildiği Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Funda Kocabıyık başkanlığında yapıldı.
Covid-19 ile mücadele toplantısı yapıldı

Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının katıldığı ve valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, , ilimizde artış gösteren Kovid-19 vakaları ile ilgili güncel verilerle kontrollü sosyal hayat döneminde alınacak yeni önlem ve kararlara ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Yaptığı yazılı açıklama ile toplantıyı değerlendiren Vali Kocabıyık, “İl ve ilçelerimizde Covid-19’la mücadelede alınan tedbirleri değerlendirmek amacıyla Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımızla birlikte bir toplantı gerçekleştirdik. İl merkezimizden en küçük yerleşim yerimize kadar toplum sağlığını korumak için titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu mücadelede beraber olalım, en önemli üç tedbirimizi uygulayalım: Maske kullanımı, sosyal mesafe, temizlik kurallarına uyalım. Sağlıkla kalalım” dedi.