Covid-19 hastası aile bir mucizeye imza attı

Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde adeta bir mucizeye imza atıldı.
Covid-19 hastası aile bir mucizeye imza attı

Burada yaşayan 59 yaşındaki astım hastası kızları, 83 yaşındaki kalp hastası anne ve 89 yaşındaki kalp ve KOAH hastası babanın covid-19 testleri pozitif çıktı. Güçlü aile bağları ile birbirine sarılan ve azimle bu hastalıkla mücadele eden aile adeta bir mucizeye imza attı.

Fatma Yazkan (59) kendisi astım hastasıydı. Annesi Güllü Tekin (83) kalp hastasıydı. Baba Ömer Tekin (89) hem kalp hastası, hem de KOAH hastalığı nedeni ile sürekli ilaç kullanmak zorundaydılar.

Selçekler beldesine gelin giden Fatma Yazkan’ın eşi ve torunu da virüs testi pozitif çıkmıştı. Anne ve babasının testi pozitif çıkınca yaşlı çifte bakmaya giden Fatma Yazkan burada kendisi de rahatsızlanınca onun testi de pozitif çıktı.

Selçiklerde eşi ve torunu, kendisi annesi ve babası da Pınarbaşı’nda evlerde karantinaya alınarak tedavisine başlanan Tekin ve Yazkan aileleri sürekli birbirlerine moral vererek güçlü aile bağları ile hem Selçikler de hem de Pınarbaşı’nda diğer hastalıkları ve dirençsiz vücutları ile koranavirüs illetini yenmeye başararak bir mucizeye imza atmış oldular.