Bu imam hiç durmuyor!

Sivaslı İlçesi Evrenli Mahallesi Merkez Akıncılar Camii İmam Mustafa Tanrıkulu  yarı yıl tatilinde İlk ve Orta Okul öğrencilerine yönelik “Camiye gel Hediyeni al” kampanyası başlattı.
Bu imam hiç durmuyor!

Sivaslı Merkez Akıncılar Camiinde İmam-Hatip olarak görev yapan Cami İmamı okulların tatile girmesi dolayısıyla mahallesindeki gençleri camiye çekmek için ilginç uygulamalara başladı. Öğrenci velilerini teflonla tek tek arayan İmam Tanrıkulu,  öğrencilerin velilerini telefonla arayarak tatil boyunca çocuklarla igileneceğini ve onların camiye gelmelerinde yardımcı olmalarını istedi.

Velilerin duyarlı olmasıyla camiye 15 öğrenci gelmeye başladı. Öğrencilerin isimlerini alarak vakit namazına gelen öğrenciye bir artı koyarak kaç vakit geldiğini takibe aldı. İmam Tanrıkulu, Tatil boyunca en fazla camiye namaza gelen öğrenciyi tespit ettikten sonra birinci ikinci üçüncüye büyük ödüller, diğer öğrencilere de tatil sonunda sürpriz hediyeler vereceğini belirtti.

Çocuklarla kah spor salonunda voleybol oynayan, kah camide masa tenisi oynayan, namaz sonlarında görevli odasında onlarla sohbet eden cami imam geçtiğimiz Cuma akşamı camiye devam eden gençlerle Cami mescidinde gençleri toplayarak onlara çeşitli ikramlarda bulundu. Cami imamının bu çalışmaları mahalle halkı tarafından ve öğrenci velileri tarafından taktirle karşılandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tanrıkulu, “Başkanlığımızca ‘Haydi Çocuklar Camiye’ kampanyası çerçevesinde biz de Cami Cemaatinin maddi ve manevi destekleriyle  camimizde çocuklarımıza 21 Ocak – 2 Şubat Tarihlerinde 14 gün (70 Vakit) Camiye devam programı düzenledik. Camiye devam eden öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğiz. İnşallah çocuklarımız bu program vesilesiyle ileriki zamanlarda da bu güzel alışkanlıklarını devam ettireceklerdir.” dedi.

Tanrıkulu hediyeleri de şöyle açıkladı:

Yarışmaya/Programa katılan öğrencilerden;

70-75 Vakit Camiye devam eden her bir öğrencimize: Bisiklet

60-70 Vakit Camiye devam eden her bir öğrencimize: Ayakkabı

50-60 Vakit Camiye devam eden her bir öğrencimize: Kol Saati

30-50 Vakit Camiye devam eden her bir öğrencimize: Sürpriz Hediyeler

NOT: Yarışmamız 21 Ocakta başladığı için birinciye bisiklet hediyesi yerine sürpriz hediye verilecektir.