Belediyeye kalıcı olarak şoför, işçi, büro memuru alımı başladı! KPSS’siz en az ilkokul mezunu

Personel alımlarını takip edenler için güzel haber İŞKUR üzerinden geldi. Belediyeye kalıcı olarak şoför, işçi ve büro memuru alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar ve başvuru şartları açıklandı. Alımlar KPSS şartsız olacak!
Belediyeye kalıcı olarak şoför, işçi, büro memuru alımı başladı! KPSS’siz en az ilkokul mezunu

Alımların İzmir Bornova Belediyesi’ne yapılacağı açıklandı. Belediye bünyesine daimi olarak işçi, büro memuru ve şoför alımı yapılacağı açıklandı. 15 Nisan’da başlayan başvurular 21 Nisan tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Yayımlanan ilan içerisinde başvuru bilgileri de tek tek açıklandı. Bornova Belediyesi için yapılan açıklamada büro memuru, şoför ve işçi alımları için başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri. 15.04.2024 – 21.04.2024

Başvuru Adresi: [email protected]

İlgili telefon numarası: 0232 999 29 29

Daimi olarak yapılacak personel alımında KPSS puan şartının aranmayacağının da altı çizildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları da her meslek için ayrı ayrı açıklandı. İşte KPSS’siz personel alımı için başvuru şartları:

Büro memuru: Büro işçisi olarak alınacak personeller için ise lise mezunu olması ve erkek adaylar içinde askerliğini yapmış olması gereklidir. Başvurmak isteyenler CV’lerini ayrıntılı olarak doldurarak mail yolu ile iletmesi gerekmektedir.

Şoför: Şoför olarak alınacak personeller için SRC Belgeleri ve psikoteknik ehliyetlerin ise tercihen D ve E sınıfı olması, erkek adaylar içinde askerliğini yapmış olması gereklidir. Başvuracakların CV’leri ayrıntılı olarak doldurarak mail ile iletebilecekleri açıklandı.

İşçi: Alınacak beden işçileri için en az ilkokul mezunu olması ve erkek adaylar içinde askerliğini yapmış olması gerekmektedir. Başvuru için CV iletilmesi yeterli olacaktır.

Çalışmak isteyen adaylar için çalışma saatlerinin 3 vardiya ile olacağı açıklandı. Toplamda 45 saat çalışma saatini doldurulması gerektiği ifade edilen Bornova Belediyesi personel alımında çalışma adresinin Bornova Belediyesi sınırları içerisinde olacağının da altı çizildi. Bunun yanı sıra alımlar için KPSS puan şartının aranmayacağı vurgulandı.