BAŞVURULAR BAŞLADI Bisküvi fabrikasında çalışacak 195 kadın erkek personel aranıyor!

İş arayanları sevindiren önemli bir gelişme yaşandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanın detaylarına göre bisküvi fabrikalarında çalıştırılmak üzere kadın erkek personel alımı başladı. Başvuru şartları ve müracaat koşulları haberimizde
BAŞVURULAR BAŞLADI Bisküvi fabrikasında çalışacak 195 kadın erkek personel aranıyor!

İŞKUR üzerinden bisküvi fabrikaları için personel alımı başladı. Başvuruların online olarak başladığı personel alımında adayların taşıması gereken şartlar tek tek açıklandı. Yüksek maaş verileceği ifade edilen personel alımlarına ilişkin deneyim şartının çok fazla aranmadığı belirtildi.

Alımları ilk aşamada 195 kişi için olacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan açık iş ilanları düzenli olarak güncellenmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları da yayımlanan ilanlar içerisinde tek tek yer aldı. Bisküvi fabrikalarında çalışacak olan adayların bu sebeple ilanların içerisinde belirtilen özel şartların yanı sıra İŞKUR2un genel şartlarını da taşıması gerekiyor. Genel başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • İlanları yayımlandığı tarih itibarıyla belirtilen il / ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Vardiyalı çalışmaya uygun olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Güvenlik soruşturmasının olumlu olması
  • Erkek adaylar için askerlikle herhangi bir ilişiğinin olmaması

Belirtilen genel başvuru şartlarını başvuracak tüm adayların taşıması gerekiyor. Bunun yanı sıra özel başvuru şartları da açıklandı. Adaylar özel başvuru şartlarına ilanların içerisinde yer alan kısımdan ulaşabilirler. Özel başvuru şartlarında yaş, eğitim ve deneyim şartının farklılık gösterebileceği unutulmamalıdır. Bu sebeple de adayların başvurmadan önce özel başvuru şartlarını ayrıntılı olarak incelemesi önerilmektedir.

ekran-goruntusu-2024-04-05-144155.png

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bisküvi fabrikalarında daimi olarak çalışmak isteyenler için detaylar belli oldu. Buna göre başvuru şartlarını taşıyan adaylar İŞKUR’un web sitesine TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilecek. Başvurular online olarak alınacak olup, adaylar aynı zamanda İŞKUR şubeleri üzerinden de başvurularını yapabilecek.