Başkan Cahan’dan Dikilitaş’a Teşekkür Ziyareti

24 Haziran genel seçimleri öncesinde çeşitli programlar vesilesiyle Uşak’ın her mahallesinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nurullah Cahan, seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerine başladı.
Başkan Cahan’dan Dikilitaş’a Teşekkür Ziyareti

Bir ay sürecek ziyaretler kapsamında Dikilitaş Mahalle sakinleriyle ve bölgede işletmesi bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Cahan Uşak için tarihi olan seçim sonuçları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

24 Haziran’a kadar ki süreçte sahur saatine kadar sokaklarda olan ve sabah saatlerinde yeniden çalışmalara başlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, güçlü destekleri nedeniyle Dikilitaş Mahallesi’nde hizmet veren esnaflara ve bölge sakinlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Esnafların elini sıkan ve seçimdeki destekleri için teşekkürlerini ileten Cahan, güçlü Türkiye inşasının en büyük adımının birlikte atıldığını vurguladı.

Büyük bir toplumsal mutabakat ile yeni sistemin hayata geçirildiğinin, artık işlerliğin daha hızlı bir şekilde ve gelişimin daha güçlü temeller üzerinde sağlanacağının altını çizen Cahan, halkın 24 Haziran’da daha güzel yarınların mührünü vurduğunu kaydetti.


BİR AY BOYUNCA TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ SÜRECEK

Türkiye düşmanları tarafından kurulan hesapların tutmadığını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Biz tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Genel seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Cumhurbaşkanımıza ve milletvekili adaylarımıza hemşerilerimizin yüksek oranda desteğini aldık. Cumhur İttifakının başarılı olduğunu gördük. Şimdiyse bizleri daima en iyi şekilde ağırlayan ve desteklerini eksik etmeyen vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretleri yapıyoruz. Bir ay boyunca ziyaretlerimiz sürecek. Birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz. İnşAllah hem yerelde hem de genelde kalkınma hamlemiz güç kazanacak.” dedi.

Öte yandan Cahan vatandaşlarla istişarelerde bulunarak Uşaklıların istek ve taleplerini dinledi.

İlgili Haberler