B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar başvurularını 23 24 25 Mart'a kadar tamamlasın

B sınıfı ehliyeti olanlar ve personel alım ilanlarını takip edenler için güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre kamu kurumuna ehliyetli personel alımı yapılacak. Başvurulara ilişkin detaylar belli oldu.
B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar başvurularını 23 24 25 Mart'a kadar tamamlasın

Yayımlanan son ilana göre İstanbul Metro için personel alımı yapılacak. Etkinlik ve Organizasyon Sorumlusu mesleği için yapılacak personel alımında alımların daimi olacağı belirtildi. 19 Mart ile 25 Mart tarihleri arasında yapılacak başvurular için adayların başvurularının online olarak alınacağı ifade edildi.

Günlük 9 saat çalışma saatinin olduğu ifade edilen personel alımında adayların taşıması gereken başvuru şartları da kalem kalem açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar belli oldu. Başvuru yapacak adaylar 19 – 25 Mart tarihleri arasında başvurularını online olarak yapabilecek. Aktarılan haberin detaylarına göre başvurular kariyer.ibb.istanbul/ üzerinden yapılacak. Görüşmede mülakat yer ve zamanının daha sonra adaylara duyurulacağı açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-03-23-124707.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken başvuru şartları da açıklandı. Öncelikle adayların lisans mezunu ve İngilizce bilmesi gerektiği ifade edildi. Müracaat koşulları şu şekilde sıralandı:

  • Kurumsal etkinlik ve toplantı planlamasından en az 5 yıl veya daha fazla deneyimli
  • MS Ofis uygulamaları etkin bir şekilde kullanabilen
  • Organizasyon kabiliyeti ve sorumluluk alma potansiyeli yüksek. Temposu yüksek ortamda çalışabilen ve birden fazla projeyi ve teslim tarihlerini yönetecek
  • Strateji geliştirebilme, analitik düşünebilme ve çözüm odaklı yaklaşım
  • Aynı anda birden fazla yetkinliğine sahip,
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • Erkek adayların için askerlik ile ilişkisi bulunmayan

Başvuru esnasında herhangi bir belge istenmeyeceğinin altı çizildi. Başvurular 25 Mart tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını online olarak tamamlayabilecek. Yukarıda belirtilen adres üzerinden başvuru şartlarını taşıyanlar başvurularını en geç 25 Mart Pazartesi mesai bitimine kadar tamamlaması gerekiyor