Ankaralıya belediye jesti geldi yeni rota belirlendi! Kahve 3 çay 2 soda 5 TL bu fiyatlar şaka değil gerçek

Başkent Ankara'da milyonlar için yeni müjdesini duyurdu. Ankara'da fiyatları ile şaşkına çeviren bir tesis daha hizmete alınırken rakamlar da Türkiye'nin gündemine oturdu.
Ankaralıya belediye jesti geldi yeni rota belirlendi! Kahve 3 çay 2 soda 5 TL bu fiyatlar şaka değil gerçek

Başkent Ankara, 6 milyona yakın nüfus için farklı sosyal etkinlik seçeneği sunmaya devam ediyor. Ankara'daki çalışmalarını sürdüren ve kent halkının isteklerine cevap vereceğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmetlerine devam ediyor. Ankaralılar kentte belediye tarafından hayata geçirilen hizmetlerin takibini sürdürürken fiyatların 2000'li yılların başını andırdığı bir sosyal tesis daha hizmete başladı.

Ankara'ya kazandırılan bir sosyal tesis vatandaşın hem cebine hem de ruhuna hitap ederken vatandaşın en büyük zevki haline gelen park oturmaları için kente bir yeni adres daha kazandırıldı. Artan maliyet ve birbirini takip eden zamlar vatandaşın cebini de etkilerken artık açık hava mekanlarda sandalye atıp oturmak daha cazip hale geldi.

ekran-goruntusu-2024-06-11-143613.png

Dışarı çıktığında hesaplı harcama yapmak isteyenler de belediye tesislerini tercih ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralılar için sosyal tesis projelerine bir yenisini daha ekledi.

BATIKENT REKREASYON ALANINDA FİYATLAR GÜLÜMSETİYOR

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Batıkent semti Kentkoop Mahallesi’nde bulunan 431 bin 600 metrekarelik alanı bir rekreasyon alanına dönüştürerek Batıkent Rekreasyon Alanı adıyla halkın kullanımına açan ABB Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşın nefes alabilecekleri ve yeşille buluşabilecekleri park ve rekreasyon alanlarına bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek fiyatları açıkladı.

batikent.webp

Batıkent Rekreasyon Alanı Gençlik Merkezi, Emekliler Lokali, Kadınlar Lokali gibi sosyal imkanlarla Ankaralı vatandaşların hizmetine sunulurken 7 bin ağaç ve 160 bin metrekare çim alanda amfi oturma alanı ve bin araçlık otoparkın olduğu öğrenildi. Batıkent Rekreasyon Alanına Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Belpa Kafe de inşa edildi.

ekran-goruntusu-2024-06-11-143616.png

BATIKENT REKREASYON ALANI BELPA KAFE FİYATLARI NE KADAR?

ABB tarafından hizmete açılan Batıkent Rekreasyon Alanı'nda bulunan Belpa Kafe fiyatları ile dikkatleri çekti. Son dönemde bütçe dostu bir alternatif sunan Belpa Kafe fiyatları ise şöyle sıralandı;

  • Pizza 105 TL
  • Çay 2 TL
  • Sandviç 45 TL
  • Tost 45 TL
  • Kafe latte 22 TL
  • Filtre kahve 18 TL
  • Soda 5 TL
  • Su 3 TL

ekran-goruntusu-2024-06-11-143621.png

Batıkent Rekreasyon Alanı Yenimahalle ilçesi Batıkent Semtinde Kentkoop, Batı Park, 06370 adresinde konumlanıyor. Açık havada sandalyeleri ile oturmak isteyenler için de bir alternatif sunan Batıkent Rekreasyon Alanı'nda Belpa Kafe fiyatları yukarıdaki gibi listelendi.