Ankaralıların dikkatine duyuruldu! Toplu taşıma kullananlar 20 TL ödeme yapanlar biletsiz kullanacak

Ankara'da toplu taşıma hizmeti kullanan kişilere son dakika duyurusu yapıldı.
Ankaralıların dikkatine duyuruldu! Toplu taşıma kullananlar 20 TL ödeme yapanlar biletsiz kullanacak

Ankaralıların dikkatine duyuruldu! Toplu taşıma kullananlar 20 TL ödeme yapanlar biletsiz kullanacak - EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da toplu taşıma hizmeti kullanan kişilere yönelik yeni duyurusunu yaptı. 

Yapılan açıklamada 442 numaralı AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Havalimanı hattı için alınan karar duyuruldu. Bu hattı kullanan kişiler hakkında yapılan açıklamada 20 TL ücret kararı alındığı ifade edildi. 

20 TL NAKİT ÖDEME YAPANLAR BİLET ALMAK ZORUNDA DEĞİLLER! 

Türkiye'ni en büyük ve en kalabalık illeri arasında yer alan Başkent Ankara'da toplu taşıma hizmeti kullanan kişilere yönelik olarak yeni alınan karar duyuruldu. 442 numaralı AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Havalimanı hattı kullanan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada bu hat için 20 TL nakit para ile ödeme yapanlara biletsiz biniş hakkı verileceği ilan edildi. 

26 Nisan 2023 tarihi itibari ile uygulamaya alınan karar kapsamında artık EGO Genel Müdürlüğü, 442 numaralı AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Havalimanı hattında nakit ödeme seçeneği sunulduğunu hatırlattı. Bu uygulama sayesinde isteyen kişiler nakit para vererek hattı kullanırken isteyen kişiler ise yine EGO kartlarını okutarak ta hattı biletle kullanabilecekler.