Aile Bakanlığı 21-49 yaş arası için başvuruları 1 Nisan’da başlatıyor

Aile Bakanlığı'ndan güzel haber sabah saatlerinde geldi. Aktarılan son habere göre 21-49 yaş arası için başvurular 1 Nisan tarihinde başlıyor. Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların 4 Nisan'a kadar devam edeceği açıklandı. İşte başvuru detayları
Aile Bakanlığı 21-49 yaş arası için başvuruları 1 Nisan’da başlatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çeltikçi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için başvuruların başlayacağını açıkladı. 1 Nisan ile 4 Nisan tarihleri arasında alınacak olan başvurular için detaylar belli oldu. Vefa personeli kadrosu için yapılacak alımlarda adayların belirtilen şartları taşıması gerekiyor.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adaylar için şartlar gibi başvuru bilgileri de tek tek açıklandı. Vefa Personeli kadrosu için alım yapılacağı ve 1 yıl deneyim şartının aranacağı ifade edildi. Geçici olarak yapılacak alımlarda detaylar şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 01.04.2024 – 04.04.2024

Başvuru Adresi: Konak Mah. Adnan Menderes Bulv. Kaymakamlık Binası Kat:1 Çeltikçi / Burdur

Telefon: 0248 711 20 36

Çalışma Saatleri: 08.30 – 17.30

ekran-goruntusu-2024-03-31-123737-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak ve işte çalışmak isteyen adayların belirtilen başvuru şartlarına sahip olması gerekiyor. En az lise mezunu adayların başvurabileceği belirtilen personel alımında adayların Halk Eğitim Merkezi onaylı ya da dengi okullardan başta ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olması gerektiği açıklandı.

Bunun yanı sıra 21 – 49 yaş arasındaki adayların başvurularının alınacağı ifade edilen alımlarda adayların sağlık sorununun olmaması gerektiği aktarıldı. En az 6 aydır Çeltikçi ilçesinde ikamet ediyor olma şartı da aranırken, başvuruda bulunacakların B sınıfı ehliyetinin olması gerektiğinin altı çizildi. İş konusunda 1 yıl tecrübe şartının olmasının da tercih sebebi olacağı belirtildi.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yarın başlayacak olan iş başvuruları için adayların hazırlaması gereken belgeler şu şekilde sıralandı:

  • Adli sicil kaydı
  • Kimlik fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Halk Eğitim Merkezi onaylı hasta ve yaşlı bakım sertifikası
  • Diploma fotokopisi
  • Sağlık raporu

Müracaatların şahsen vakfa yapılacağı ifade edilirken e-posta, PTT ve fax yolu ile başvuruların değerlendirmeye alınmayacağının da altı çizildi.