AGD Uşak Şubesi’nden “Şehitler Gecesi ve Erbakan’ı anma” programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Uşak Şubesi Merkez İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen “Şehitler Gecesi ve Erbakan’ı Anma Programı" Uşak Gençlik Merkezi’nde kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.
AGD Uşak Şubesi’nden “Şehitler Gecesi ve Erbakan’ı anma” programı

Programın açılışı, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Kurra Hafız İbrahim Uludaş’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Selamlama konuşmasını yapan AGD Uşak Merkez İlçe Başkanı Arif Özdemir, katılımcılara ve programa büyük emek veren teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Özdemir, Necmettin Erbakan’ı anmaktan ziyade anlamak üzerine vurgu yaptı.

Daha sonra öğrencilerin şehitleri canlandırması ile katılımcılar duygulu anlar yaşadılar. Şehadet sinevizyon gösterimiyle devam eden program, programa konuşmacı olarak katılan Tarihçi/Eğitimci Mehmet Ali Toroğlu ile devam etti. Katılımcıların büyük bir ilgi ile dinlediği Toroğlu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatından kesitler sunarak, onun; Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye,Yeni Bir Dünya hedeflerine vurgu yaptı. Program Erbakan Haftası etkinlikleri çerçevesinde organize edilen “Necmettin Erbakan Bilgi ve Kültür Yarışması”na katılan öğrencilere ve onur konuklarına hediye takdimi ile sona erdi.